Herning-forwarden er altid mødt op og fejrer et flot kampjubilæum i aften i Halmstad

Når Danmark i aften spiller landskamp mod Tre Kronor i Halmstad, er det en helt speciel lejlighed for en af de mest vellidte spillere i truppen gennem en lang årrække.

Morten Poulsen, Herning Blue Fox-forwarden, runder nemlig 200 kampe i rødt og hvidt og markerer dermed et meget flot kampjubilæum som blot otte spillere før ham har opnået.

Morten Green (316), Jesper Damgaard (256), Morten Madsen (235), Daniel Nielsen (234), Frederik Åkesson (231), Kim Staal (214), Ronny Larsen (213), Jens Nielsen (212) er de øvrige spillere, der har ramt 200 kampe eller derover, så det er et meget flot selskab, Morten Poulsen i aften bevæger sig ind i.

Han står med 32 mål og 15 assister i sine foreløbig 199 kampe, og har ni VM-turneringer på bogen. Nummer 10 venter formentlig i Finland senere i 2022, for Morten Poulsen har i indeværende sæson igen været central - både på klubholdet og landsholdet.

Manden med den "let foroverbøjede" spillestil leverede hos Herning Blue Fox et fremragende samarbejde med Mathias Bau Hansen, mens han ved OL-turneringen i Beijing igen beviste, at han som hårdtarbejdende fighter kunne være med på højeste internationale niveau.

Og netop evnen til at tilpasse sig alle niveauer har gennem årene været Morten Poulsen absolutte styrke. Uanset, om han har været på klub- eller landshold, har han været trænerens mand og bare stillet op, hvor han er blevet sat ind og som minimum har han leveret en arbejdsindsats på hundrede procent.

Karrieren har ført ham fra barndomsklubben Herning over Rungsted/Nordsjælland, Oskarshamn, Graz, Lahti, Innsbruck og tilbage til Herning igen, hvor han drømmer om et mesterskab med barndomsklubben, inden karrieren slutter. 

Der går formentlig nogle år endnu. Morten Poulsen er "blot" 33 år og synes at være i fin fysisk form.

Landskamp på TV2 SPORTX og i Halmstad i aften fra klokken 18:55.  

 

 


8-1 - største finalesejr siden 2012 VIDEO: Højdepunkter fra Aalborg-Rungsted DM Finale 3