Herning-forwarden klar over, at det spidser til

Herning Blue Fox er ilde ude.

Midtjyderne er nede med 0-2 i serien mod SønderjyskE og står med udsigt til en svær udekamp i Vojens tirsdag aften. Det var dog spillemæssigt langt bedre, hvad Herning præsterede i går, end hvad Blue Fox leverede i åbningskampen fredag.

- Kampen beviste, at vi er inde på noget af det rigtige, men nu kan vi altså heller ikke vente længere. Nu skal der sejre til, og den første skal komme på tirsdag. Fokus er allerede rettet ind mod den kamp, og selvfølgelig tager vi noget med herfra, selv om vi tabte igen, sagde den rutinerede forward Morten Poulsen efter kampen i går til Herning Folkeblad.

Træner Ben Cooper ærgrede sig over de dårlige tre minutter midt i kampen, hvor SønderjyskE gik fra 0-2 nede til en 3-2-føring. Vigtige minutter.

- Det første skud skal selvfølgelig stoppes. Den må ikke gå ind, sagde til Herning Folkeblad om Rollin Carlssons reducering, hvor Simon Nielsen rigtignok ikke fik dækket sin nærmeste stolpe.

Kort efter scorede både William Boysen og Martin Eskildsen og så var kampen vendt på hovedet. 

- Det var nogle dårlige minutter for os. Når spillet ikke fungerer, er det sværere i anden periode, fordi der bliver langt til udskiftning, når man er fanget i egen zone. Det hold, der er dygtig til at spille sig ud af egen zone og få lagt pucken dybt, får som regel momentum med sig, lød det fra Cooper - også til Herning Folkeblad.

Der er tredje kamp i serien i morgen i Vojens med kampstart 17:50.


Orientering fra ligaklubberne vedr. refusion af sæsonkort BILLEDER: SKARPE SKUD fra Herlev-Aalborg