Landsholdsangriberen er officielt på plads i det nordsjællandske

Det har næsten været en offentlig hemmelighed i de seneste måneder, men nu er det også en realitet: Nichlas Hardt skifter til Rungsted Seier Capital og bliver dermed endnu en i rækken af ”hjemvendere” fra det danske landshold op gennem dette årtusinde.

Hardt kommer med en kæmpe rutine fra europæisk topishockey, og har som bekendt spillet toneangivende roller i både den finske og den svenske liga, hvor han har domineret hos storklubber som Jokerit i Helsinki og Malmö Redhawks, samtidig med, at han har leveret varen på det danske landshold.

Hardt har 270 kampe og 123 point i den svenske liga, hvor han i de seneste sæsoner har skiftet lidt rundt uden helt at finde fodfæste efter sin Malmö-tid. Hardt spillede i sidste sæson både for Oskarshamn og Linköping med 45 kampe og 13 point til følge. Men nu er han altså klar til at sætte sin dynamiske spillestil ind i Metal Ligaen – og er topmotiveret.

- Vi begyndte at lægge en føler ud hos Nichlas allerede i starten af 2020. Siden da har der været encløbende dialog, og jeg er selvfølgelig meget glad for at det i sidste ende lykkedes begge parter at bliveenige om en kontrakt. Jeg er sikker på at Nichlas bliver en profil i den danske liga, og de danskechockeyfans i almindelighed, og Rungsted Seier Capital fans i særdeleshed, kan godt begynde at glæde sig, fortæller Rungsted Seier Capitals sportschef Morten Hagen.

- Det har været en langstrakt proces, men den er foregået med stor respekt mellem parterne, og det stod tidligt klart, at både Nichlas og vi havde et ønske om at finde en fælles løsning for de kommende sæsoner. Corona kom desværre i vejen undervejs i forhandlingerne, men når begge parter har et stort ønske om noget skal ske, så lykkes man som regel med at få enderne til at nå sammen til sidst siger Rungsted Seier Capital-direktør Thomas Friberg


MARTIN LEFEBVRE er tilbage i Aalborg for den kommende sæson Cam Brown: Den større isflade passer godt til mit spil