NHL-stjernen hænger stadig ud i det nordjyske og træner med Pirates

Nikolaj Ehlers er efterhånden blevet "dansker igen". Efter mange år med fast adresse i Canada, har Aalborg i det meste af 2020 været Ehlers' hjemby på grund af Coronaen. 

Det har betydet, at Nikolaj Ehlers mere eller mindre træner fast med Aalborg Pirates, og skulle han selv bestemme, ville han også spille Metal Liga-kampe for nordjyderne. Det siger han i et interview med Nordjyske.

- En ting er at få lov at træne med klubben, for her er man jo ikke oppe mod nogen, der er ude på at smadre en. Det er noget helt andet at skulle spille kampe, og det handler bestemt ikke om, at jeg ikke gerne vil spille for Pirates.

- Udover det forsikringsmæssige ønsker Winnipeg heller ikke, at jeg spiller kampe lige nu. Den holdning har alle NHL-klubberne, der hellere vil have at man holder sig klar til en preseason-opstart, som går i gang cirka en måned inden turneringsstarten, siger Ehlers til Nordjyske. 

Lige nu forventes det, at NHL går i gang omkring nytår. Det er i hvert fald det, som ligaens Return To Play-kommission - som i øvrigt har en anden dansker, Lars Eller, som en af aktørerne. 


ECHL: Hel division kommer ikke i gang - masser af spillere uden job BILLEDER: Friske skud fra Rødovre-SønderjyskE