Søren Olsson er ikke mere omkring sporten i Frederikshavn og Aalborg

De fleste omkring ishockeysporten i Frederikshavn, Aalborg - og også en del derudover - kendte Søren Olsson som en af de journalister, der havde et stort hjerte for ishockeyen og i øvrigt også al anden sport.

Et hav af de artikler, som Nordjyske har skrevet om Pirates og White Hawks kommer fra Søren Olssons hånd og han er manden bag mange gode historier om ishockey i Nordjylland og Danmark. 

Han dækkede lokalbraget mellem Aalborg og Frederikshavn 30. december og kom kort efter på de sociale medier med en fin farvelstatus til 2020 og et optimistisk goddag til 2021. 

Sådan var Søren Olsson. Altid optimistisk og med et smil på læberne - og så var han ikke mindst imødekommende, venlig og hjælpsom og altid god for en ishockeysnak.

Derfor var det også en meget, meget trist nyhed, der dukkede op i aftes på de sociale medier, hvor Søren Olssons bror konfirmerede, at Olsson var omkommet i en tragisk drukneulykke i Aalborg. 

Det er mand, som ishockeymiljøet - ikke mindst i Nordjylland - kommer til at savne. Søren Olsson var blot 42 år, da han afgik ved døden. 

 


METAL FINAL4: Lodtrækning til semifinalerne 8. januar Blichfeld og True kæmper for en plads hos San Jose Sharks