Aalborg og Frederikshavn er tæt på sæsonstart og derfor spidser det formentlig mere til i eftermiddag end i det seneste opgør

Vi er 12 dage fra premieren på den Metal Liga, der fredag aften endelig fik en slags grønt lys i forhold til at lukke flere tilskuere ind i hallerne. 

Dermed er holdene ikke langt fra at skulle finde idealopstillingerne og trænerne begynder at kigge på flere detaljer i træningskampene.

Derfor kan vi også tale om en vis form for alvorlig styrkeprøve, når Aalborg og Frederikshavn i dag tørner i Bentax Isarena. Også mere end det seneste opgør, der kom meget tidligt på sæsonen, hvor spillerne endnu var præget af den lange pause efter den første coronatid.

Nu er der ingen undskyldninger og derfor vil vi få et intenst opgør at se i dag i Aalborg, hvor spændingen på holdkortet altså drejer sig om kæderne, men også om, hvorvidt Frederik Bjerrum går ind på Frederikshavns hold - og om han bliver direkte erstatning for Oleg Yashin i "russerkæden", der ikke blev en russerkæde alligevel, men som tæller Jesper Jensen og Aleksandr Bumagin. En mulighed kunne også være, at Frederik Bjerrum - hvis han spiller - kommer i kæde med sin gamle makker fra Herlev-tiden, Thomas Søndergaard.

De to havde et succesfuldt samarbejde og måske de kan løfte hinanden igen.

Kampstart 16:00 i Bentax Isarena.


LIVESTREAM: Aalborg tager imod Frederikshavn U20-landsholdet fik stryg af Herlev