Olaf Ellers tropper havde det svært i anden periode i Spar Nord Bank Arena

U20-landsholdet holdt 0-0 i første periode i lørdagens kamp mod Herlev Eagles, men i anden periode væltede målene ind hos "gæsterne" i Spar Nord Bank Arena.

Joonas Riekkinen scorede det første mål for Eagles, men derefter var U20'erne ude i et regulært stormvejr, for Magnus Molges 2-0-scoring åbnede for et svensk stormvejr med fire efterfølgende blå-gule scoringer.

Joseph Jonsson gjorde det til 3-0, og lige inden anden periode sluttede scorede Alexander Edström sit første af to mål og dermed var stillingen 4-0 efter 40 minutter. Edströms supplerende scoring i tredje periode gjorde det til 5-0, inden Mattias Åkesson sluttede festen for Eagles.

Dermed altså en hård test for U20-landsholdet, der fik sin sag for mod et Herlev-hold, der fortsatte den gode rytme fra de tidligere træningskampe. Næsten samme kædeformationer hos Herlev, der havde Magnus Molge oppe i de to første kæder i stedet for Luis Blak Olsen, der var rykket til Linnet-brødrene i tredjekæden.

Nordjysk opgør med større betydning end senest Lynstart, storsejr og hattrick til Herning i Odense