Nordjyske Bank forlænger og udvider sit samarbejde med Elite Nord Frederikshavn A/S, selskabet bag ishockeyholdet Frederikshavn White Hawks. Parterne har underskrevet en ny aftale, som rækker frem til og med sæsonen 2024/2025.

Det fejres med gratis entre, inklusiv en øl eller vand, i hjemmekampen fredag 28. oktober mod Rødovre Mighty Bulls.

- Vi har ikke bare forlænget aftalen. Nordjyske Bank øger sit sponsorat. Bankens fakkel har fået plads i spillernes halskrave, og der står Nordjyske Bank i nakken på alle trøjer, oplyser direktør René Jørgensen, Elite Nord Frederikshavn A/S.

Nordjyske Banks logo fortsætter med at have sin markante placering på alle trøjer, ligesom White Hawks’ hjemmebane bliver ved med at hedde Nordjyske Bank Arena, hvilket har været tilfældet siden januar 2018.

- I en på mange måde usikker tid er vi stolte over at fortsætte parløbet med Nordjyske Bank. Vi har ”danset tæt” i 22 år, når denne aftale udløber i 2025. Det fortæller alt om, hvor glade vi er for hinanden. Generelt er opbakningen fra vores sponsorer fortsat stor. Det er fantastisk midt i en krisetid, siger René Jørgensen.

Bankdirektør Claus Andersen, Nordjyske Bank, glæder sig over den økonomisk ansvarlige ledelse i ishockeyklubben.

- I de første år husker jeg, at vi brugte mange kræfter på at lukke huller, fordi økonomien haltede. Sådan er det ikke længere. Klubben slår ikke større brød op, end den kan bage. Det vidner 13 år i træk med overskud om. Det er en stabil forretning, siger Claus Andersen.

Han er glad for de værdier, som generelt præger ishockeysporten i Frederikshavn, og for Nordjyske Bank er det også vigtigt med en dygtig ungdomsafdeling.

- Klubben har lavet en ny strategi, hvor unge spillere fra Frederikshavn og andre klubber i højere grad skal have chancen på ligaholdet. Nogle af klubbens egne ungdomsspillere er endda så dygtige, at de får kontrakt i udlandet, inden de debuterer i White Hawks. Det er selvfølgelig ærgerligt, men vi skal også være realistiske, og måske vender de hjem en dag, siger Claus Andersen.


HETAG UGENS HOLD får du lige her OPTAKT: SønderjyskE-Rødovre Mighty Bulls