Kampstart 19:00 i Frøs Arena

En mandagskamp og top mod bund i Frøs Arena i Vojens i aften, hvor hjemmeholdet møder Rødovre Mighty Bulls.

SønderjyskE sikrede sig i går pladsen i Metal Final4 uden at spille, da Herlev tabte på hjemmebane mod Frederikshavn og dermed har Mario Simionis mandskab altså opnået sæsonens første målsætning. 

Nu gælder det trekampen i toppen, hvor SønderjyskE som bekendt lige nu kæmper med Herning og Aalborg om førstepladsen.

- Metal Final4 var et af sæsonens delmål og vi er naturligvis glade for at have indfriet det endnu en gang – det får os dog ikke til at tage lettere på tingene, nu er vort fokus dog udelukkende på at holde os så godt til i stillingen som overhovedet muligt, siger SønderjyskE-cheftræner Mario Simioni til klubbens hjemmeside. 

Der skulle være mulighed for at hente tre point i aften mod et Rødovre-hold, der ikke har vundet i mands minde og efterhånden er isoleret i bunden. Nederlaget på 2-9 mod Odense for nylig var et lavpunkt, hvilket kaptajn Mads Eller også erkendte i interviewet efter kampen. 

Hvad kan Rødovre Mighty Bulls gøre lige nu? Objektivt set er det vanskeligt at se en udvej for Magnus Sundquists mandskab, der i første omgang skal forsøge at hægte sig fast i Frederikshavn, der er hele 11 point foran. I øvrigt mødes de to hold fredag, men det er en anden historie.

Historikken: Måske kan Rødovre kigge lidt tilbage på det første møde mellem de to hold i sæsonen. Der vandt SønderjyskE 5-2 i Rødovre Centrum Arena, men faktisk var matchen ganske tæt og jævnbyrdig. 

Statistikken: Rødovre står med et rundt nul for de seneste fem kampe, hvor SønderjyskE har snuppet otte point og altså kommer fra en solid 5-1'er over Frederikshavn i sidste uge og det drabelige lokalopgør (5-4 efter straffe) i Esbjerg fredag aften. 

Det forventer vi: At der bliver tungt pres på Rødovre-mandskabet lige fra start. SønderjyskE's fire kæder bliver svære at modstå for gæsterne. 

Skader/karantæner: Rødovre var uden Johan Lundgren og en syg Frank Gymer mod Odense senest. Tristan Petersen er snar tilbage, skrev Rødovre på sin hjemmeside før kampen mod fynboerne. SønderjyskE manglede Mathias Borring, Jonas Borring, Anders Biel og Marco Pedersen i kampen i Esbjerg fredag aften. 

Hold øje med: Alex Lavoie er stille og roligt ved at komme i form for SønderjyskE, mens Mikkel Jensen scorede et flot mål mod Odense og formentlig glæder sig til at være tilbage på sin gamle hjemmebane i aften. 


Nordjyske Bank fortsætter som hovedsponsor for White Hawks Sidste sekunds-finish brød Frederikshavns dårlige stime