21-årige Denis Rubanik er på kontrakt i det nordjyske for resten af sæsonen

Elite Nord Frederikshavn A/S kan hermed offentliggøre, at vi har skrevet kontrakt med den 21-årige back Denys Rubanik for resten af sæsonen.

Det skriver klubben i en pressemeddelelse, hvor han præsenteres således.

Klubbens nye back, har både schweizisk og ukrainsk pas, men har spillet hovedparten af sin karriere i Schweiz.

Det er en velvoksen back på 188 cm og 96 kg, der skal styrke White Hawks’ defensiv resten af sæsonen

-Denys Rubanik er en ung back, som kommer med en masse gåpåmod, og har lysten samt den nødvendige mentalitet, for at kunne udvikle sig yderligere. Han er en stor og stærk back, der gerne vil spille det fysiske spil, bruger sin størrelse rigtig fornuftigt, og er dygtig til at rydde op foran mål, lyder det fra sportschef Kasper Kristensen.

Selv siger Denys Rubanik om kontrakten med White Hawks.

-Jeg er virkelig glad for den her chance i Frederikshavn White Hawks, og ser meget frem til at komme i gang, og spille min første kamp for klubben. Jeg er sikker på, jeg kan udvikle mig ydereligere i Frederikshavn, og ser det som et rigtig godt sted at kunne det.

-Jeg kender ikke så meget til Metal Ligaen, men har forhørt mig lidt, og fået et godt indtryk af det. Jeg har samtidig hørt, at Danmark er et dejligt land at bo i, så det bliver spændende at forlade min trygge base, og prøve noget nyt, lyder det fra Denys Rubanik.

Rubanik trænede med første gang tirsdag morgen, og kommer til at spille i trøje nummer 79. Denys Rubanik får sin debut i White Hawks trøjen på hjemmebane fredag d. 16 december mod Herning Blue Fox.


Stor underholdning og Esbjerg-sejr over Odense i 11-målskamp SÅ ER METAL FINAL4-BILLETTER TIL SALG - se det forrygende program her