Aalborg Pirates skal på jagt efter arenasponsor

De tre seneste sæsoner er Aalborg Pirates løbet på isen i Bentax Isarena, som er landets største og mest besøgte isarena. Aftalen var treårig på arenanavnet og udløb med sæsonen 20/21.Under samarbejdet med Bentax, har Aalborg været budt på mange spændende kampe i Bentax Isarena - blandt andet CHL deltagelse, 3 x Metal FINAL4, en bronzekamp og senest en spændende finaleserie.

I en liga for sig bør også fremhæves, at Bentax Isarena har lagt is til mange af landets største lokalderbyer i ishockey mellem Aalborg Pirates og Frederikshavn White Hawks, hvor tilskuerkapaciteten gang på gang bliver presset til det yderste.Men nu er "Bentax-æraen" afsluttet i Aalborg.

I hvert fald når det gælder arenanavnet, skriver Pirates på sin hjemmeside.

- Bentax forlader ikke Aalborg Pirates, for vi er samtidig utroligt glade for at kunne offentliggøre en femårig samarbejdsaftale med Bentax, som sikrer, at Bentax forbliver blandt vores samarbejdspartnere og selvfølgelig fortsat leverer kaffen i hallen til alle kampe, siger adm. direktør i Aalborg Pirates, Lars Laursen.

Bentax har rødderne dybt plantet i Nordjylland med hovedsædet i Svenstrup tæt ved Aalborg.

- De sidste tre år har været en fantastisk rejse med Aalborg Pirates. Vi har haft så mange gode oplevelser i Bentax Isarena. Men nu er tiden klar til, at vi overlader arenanavnet til en ny arenasponsor.  Aalborg Pirates betyder meget for os, så derfor har det været vigtigt for os at bakke op og være tæt på Piraterne. Vores nye femårige samarbejdsaftale er et håndtryk herpå, siger Mette Kaarsberg fra Bentax

- Vi i Aalborg Pirates takker Bentax for samarbejdet omkring arenanavnet. Vi vil nu nyde endnu en god kop Bentax kaffe, imens vi sætter jagten ind på en ny arenasponsor, siger direktør Lars Laursen fra Pirates. 


SCOTTY i fint selskab: Maskotparade ved H.C. Andersen Børne- og Ungehospital SEBASTIAN BERGHOLT RYKKER fra Aalborg til Rungsted