Gunars Skvorcovs tager endnu en sæson i den fynske trøje

Odense Bulldogs har indgået en etårig kontraktforlængelse med denne sæsons topscorer, Gunars Skvorcovs, som dermed er klar til sin tredje sæson i den fynske hovedstad.

Det skriver fynboerne i en pressemeddelelse, hvor Skvorcovs præsenteres således: 

Gunars Skvorcovs har fundet sig godt til rette både på og udenfor isen i Odense, hvor han sammen med familien nyder tilværelsen. Sportsligt har den store og vellidte lette også leveret på et højt niveau og endte i denne sæson som klubbens interne topscorer med 54 point fordelt på 26 mål og 28 assists. I grundspillet endte han næstøverst på ligaens topscorerliste med 49 point i 45 kampe.

Den 33-årige forward glæder sig også over at have fremtiden på plads og igen at kunne trække Bulldogs-trøjen over hovedet i næste sæson, og fortsætte i byen, der for ham og familien, føles som et andet hjem.

- Min familie og jeg har forelsket os i Odense – både som by og klub, hvor hele miljøet og forholdene omkring klubben er lige efter vores hoveder. Alle omkring holdet er medvirkende til, at det føles som et hjem for os, og med lige så fantastiske fans på lægterne er det hver gang en fornøjelse at skøjte ud på isen. Derfor glæder jeg mig også rigtig meget til at vende tilbage til Bulldogs i næste sæson og gøre mit til, at vi når til tops, siger letten. 

Gunars Skvorcovs debuterede for Odense Bulldogs i anden halvdel af 2021/22-sæsonen, hvor han tog de fynske ishockeyfans med storm og noterede sig 18 point i 20 kampe.

Den lettiske forward kom til Odense Bulldogs med ti års erfaring og mere end 380 kampe i KHL. Udover sin store erfaring fra KHL har han ligeledes knap 100 optrædener på det lettiske A-landshold på CV’et herunder deltagelse i fire VM-slutrunder og nu mere end 70 kampe i Metal Ligaen.

Med forlængelsen af Gunars Skvorcovs sikres en af ligaens store offensive profiler og endnu en brik i næste sæsons trup er plads, hvilket glæder Ole Nielsen, administrerende direktør i Odense Bulldogs.

- Vi er rigtig glade for at det er lykkedes at forlænge aftalen med Gunars Skvorcovs i endnu en sæson og have glæde af hans mange kvaliteter på isen. Gunars har en meget professionel indstilling og attitude, og er en meget vellidt karakter på holdet. Han har nu i halvanden sæson præsteret på et rigtig højt niveau for os, og det forventer vi naturligvis fortsætter ind i den kommende sæson, siger Ole Nielsen.

 


JONAS BORRING forlænger med SønderjyskE Vikström til Vännäs: Nyt job til Herlevs assisterende coach