Weichel har "flækket en finger", Salija med brud på armen

Odense Bulldogs har i hele grundspillet leveret solid ishockey med tryk under solidt. 

Det har betydet, at fynboerne altså lander på tredjepladsen i grundspillet og nu står overfor en kvartfinale mod Herlev. 

I de indbyrdes kampe mellem Bulldogs og Eagles har Bulldogs i store træk domineret, og nu gælder det altså en bedst af syv-serie, hvor Odense af ovennævnte årsager er naturlig favorit.

Men der er kommet et par spørgsmålstegn ind i Odenses forsvar inden det går løs med playoffs på fredag. 

Brien Diffley døjer med efterveerne fra en hjernerystelse. Han udgik 14. februar i kampen mod SønderjyskE og har ikke spillet siden.

Arturs Salija kunne man i går se gå rundt med armen i skinne i Spar Nord Arena, da Odense vandt 4-0 over Frederikshavn. Han har brækket armen. 

Sidst men bestemt ikke mindst, så var Nicolai Weichel også ude i går. 

Sportfyn.dk skriver, at Salija ikke bliver klar før en eventuel semifinale, mens Nicolai Weichel har flækket en finger. Hvorvidt Weichel er klar på fredag, finder vi formentlig først ud af en time før kampen, og det samme gælder formentlig for Diffley. Man tager ikke nogen chancer med hjernerystelser.   

Mon ikke fynboernes sportslige ledelse lige nu ånder endnu mere lettet op over, at man lykkedes med at hente Rødovre-spilleren Victor Bemström ind i truppen lige før transferdeadline? 


PURUNGE DEBUTANTER: 14-, 15- og 17-årig med for White Hawks MORTEN POULSEN BLEV TISSOT MÅNEDENS SPILLER og forlænger sin kontrakt