Fynboerne og vestjyderne mødes for første gang i denne sæson - og det er ved at blive alvor

Odense Bulldogs var friske på aftrækkeren i går, hvor man offentliggjorde købet af finske Mikko Virtanen.

Han kommer ind som en forstærkning i angrebet efter at Odense først konstaterede, at svenske Linus Lundgren ikke var god nok til holdet, ligesom Marcus Pedersen også er meldt ukampdygtig af personlige årsager.

Desuden er tjekkiske Radek Cip formentlig stadig plaget i skulderen efter uheldet i den første testkamp mod SønderjyskE, hvor tjekken måtte udgå. Odense slås med skader og træner Paul Thompson glædede sig i den grad over at få finnen ind i truppen. 

- Vi er meget glade for at kunne tilføje ham til holdet. Mikko kommer til Bulldogs med en masse erfaring den finske Liiga, hvor han har spillet mere end 200 kampe. Han er en meget alsidig angriber, der kan spille både center og wing, hvilket styrker vores offensive muligheder, sagde Bulldogs-træner Paul Thompson efter offentliggørelsen. 

Esbjerg Energy kommer direkte fra to gedigne træningskampe i Bremerhaven, hvor modstanden var stærk i form af hjemmeholdet og Düsseldorfer EG. Det gav en lussing mod Bremerhaven (2-6), men til gengæld en tæt kamp mod Düsseldorf (1-2) til at afslutte weekenden med. 

En god søndag eftermiddag for Esbjerg Energy, der også viste gode takter i kampen mod SønderjyskE (4-1), der indledte testsæsonen for Energy. 


STREAM: Rødovre Mighty Bulls-Rungsted Seier Capital Sjællandsk klassiker-test: Rødovre tager imod Rungsted