Testkamp i Rødovre Centrum Arena

Det var jævnbyrdigt, da Rungsted og Rødovre tørnede sammen i sæsonens første træningskamp mellem de to gamle rivaler.

Det var Rungsted - der nøjagtig som i kvartfinalen i fjor - lige nøjagtig nappede sejren i slutfasen, og nu er Rungsted altså tæt på sæsonpremieren, der er rekordtidlig i år.

Lige nøjagtig en uge er der til, at de forsvarende mestre tager hul på Metal Ligaen, når det gælder en match mod Herlev. Derefter holder Rungsted en god, lang pause fra den danske liga for at kaste sig ud i en række spændende CHL-kampe. 

De danske mestre skal i dobbeltkampe ud mod Klagenfurt og Donetsk og har en reel mulighed for at spille sig videre som det første danske hold nogensinde.

Spændende, om det lykkes for Rungsted, der har vist lovende takter i den første del af test-sæsonen, senest med 4-3 over Västerviks IK.

Rødovre Mighty Bulls synes også at være en forbedret enhed, der i den grad leder efter en god og solid sæsonstart. Thor Dresler skal hurtigst muligt have visket den dårlige sæsonafslutning fra i fjor ud, for selv om det er længe siden, duer det ikke for Rødovre at komme skidt fra start og måske "falde ned i hullet" igen. Rødovre vandt kun to af de seneste 14 kampe (grundspil og slutspil) i sidste sæson.

Det taler naturligvis for Rødovre, at mange af de nye spillere ikke har den historik at kigge tilbage på og derfor ikke har sidste sæson på rygraden.

I dag kan hjemmeholdet glæde sig over at have den nye franske back Olivier Dame-Malka med inde på holdet. Han har hidtil været meldt skadet, men har altså trænet op til kampen i aften. 

Faceoff 19:00 i Rødovre Skøjte Arena. 


Odense og Esbjerg nærmer sig sæsonen: Test i på Fyn i aften Mikko Virtanen forstærker Odense Bulldogs