Fynboerne har skrevet kontrakt med en ny finsk angriber for den kommende sæson

Opstarten på den nye sæson har været præget af en række skader blandt nøglespillere, hvoraf omfanget af flere af disse endnu er uafklaret. Derfor har Odense Bulldogs vurderet, at truppen skal styrkes, inden sæsonen for alvor går i gang.

Derfor tilslutter finske Mikko Virtanen sig nu truppen og forstærker den fynske offensiv, skriver Bulldogs i en pressemeddelelse, hvor Virtanen præsenteres således: 

Den 27-årige forward har sin hockeyopdragelse fra Finland, hvor han har spillet hele sin karriere og skifter nu til Odense Bulldogs med 230 kampe på CV'et fra den stærke finske Liiga. 

Mikko Virtanen er en stærk tovejs-angriber, der er vant til at spille i et højt tempo. Han bidrager rigtig godt i egen zone og er stærk i pasningsspillet. Med sin alder passer Mikko Virtanen ligeledes godt ind i truppen, hvor sammensætningen af personligheder og alder har været et fokuspunkt fra dag ét.

Odense-træner Paul Thompson ser frem til at arbejde med den alsidige finne:

- Vi er meget glade for at kunne tilføje Mikko Virtanen til holdet. Mikko kommer til Bulldogs med en masse erfaring den finske Liiga, hvor han har spillet mere end 200 kampe. Han er en meget alsidig angriber, der kan spille både center og wing, hvilket styrker vores offensive muligheder.

- Mikko er en stærk tovejs angriber, som tidligere har spillet en mere defensiv angrebsrolle. Hos os vil Mikko i højere grad bidrage til den offensive del, men stadig fortsætte sit stærke tovejs-spil. Vi ser frem til, at Mikko tilslutter sig truppen og kommer på isen med resten af holdet.

Mikko Virtanen har undervejs i sin karriere repræsenteret det finske U17-, U19- og U20-landshold med i alt 30 optrædener. Fra 2016-2020 var Mikko Virtanen desuden holdkammerat med Samu Perhonen og de to genforenes nu i Bulldogs.


Sjællandsk klassiker-test: Rødovre tager imod Rungsted Blændende søndags-comeback: Aalborg udklassede Frankfurts løver