Rødovre-træneren giver blandt andet spillernes store dedikation æren for, at holdet stadig er med i kampen om slutspilspladserne

Rødovre-træner Olaf Eller gør på klubbens hjemmeside status over den seneste del af sæsonen og glæder sig naturligvis over, at han og mandskabet stadig er med i kampen om den sidste slutspilsplads. 

Hvordan kan vi så med kun 4 udlændinge overhovedet være med i det ræs, lyder det fra Eller, der giver følgende begrundelser: 

  • En ekstremt dedikeret træningsindsats gør, at holdet står stærkere og stærkere hver dag.

  • Et helt ekstraordinært sammenhold omkring ishockeyen i Rødovre, som forplanter sig til spillerne, fra det frivillige ledelsesarbejde til den kæmpestore fanopbakning med folkeaktier og sponsoratet fra Fællesskabet.

  • Målmandsspillet, William Rørth, er nu krøbet op på 3. pladsen i "Målmandsligaen" målt på redningsprocenter og regnet på de målmænd, der har spillet over 5 kampe. Imponerende.

  • Den store fanopbakning, som har gjort Holger Danske Arena til et festligt sted at komme med en super stemning, har båret holdet frem.

Der er ingen tvivl om, at hjemmebanen er vores anker.

Vi har taget 29 af 37 point her, hvilket kommer af sejre over alle ligaens hold her, og blandt andet er Herning og Frederikshavn blevet besejret i samtlige indbyrdes opgør. Holger Danske Arena er lige præcis blevet den uindtagelige festning, som ethvert hold sukker efter at have, konstaterer Rødovres rutinerede træner,

Han kan glæde sig over, at hans mandskab stadig har fem hjemmekampe tilbage. 

 


SLUTSPILSKALENDER: Her er datoerne for de afgørende kampe Landsholdet slog Norge: Finale mod Frankrig i aften