Gammel kending af dansk ishockey vender tilbage til Metal Ligaen

Ole Nielsen er tilbage i direktørstolen i dansk ishockey, hvor han for godt et tiår siden stoppede sit virke som daværende direktør i AaB Ishockey. Derefter har han været "lånt ud" til fodbolden, hvor han har været i den sportslige ledelse i både SønderjyskE, Viborg, Randers og senest Vendsyssel FF. Men nu er han altså netop præsenteret som "comeback-mand" i ishockeyen, hvor han skal være i spidsen for en genrejsning af Bulldogs.

- Vi er stolte over i dag at kunne præsentere Ole som ny direktør for Odense Bulldogs. Ole har stor erfaring indenfor sportsverdenen med tidligere succesprojekter i blandt andet AaB Ishockey, hvor han var en afgørende del af genrejsningen af klubben.

- Med denne store ledelsesmæssige erfaring vil Ole hovedfokus være at fortsætte den positive udvikling i Odense Bulldogs på det forretningsmæssige og organisatoriske område, for dermed at skabe de bedst mulige betingelser for at udvikle det sportslige potentiale, siger Odense-formand Thomas Hertz Andersen til klubbens hjemmeside. 

Ole Nielsen siger følgende om sit kommende job: 

- Jeg er glad for i dag at blive en del af Odense Bulldogs. Klubben rummer et stort potentiale med masser af muligheder for at fortsætte den positive kommercielle udvikling, som Bulldogs har gennemgået de seneste år. Denne udvikling skal danne grundlag for det videre arbejde på det sportslige område, som skal medvirke til en sportslig udvikling.

- Der er langt og sejt træk foran os, men ambitionen er at blande sig i toppen af Metal Ligaen på sigt. Med Odense og hele Fyn som platform, skal vi have fat i erhvervslivet og sammen sikre en positiv fremtid for hele Fyns ishockeyflagskib. I samarbejde med både bestyrelsen og administrationen i Odense Bulldogs skal vi i fællesskab løfte projektet, lyder det. 


Kampen mellem Herlev Eagles og Herning Blue Fox er aflyst Tidligere Herning- og Frederikshavn-back meldes til Odense