Interview med de to svenske Rungsted-profiler lige her

Da Marcus Olsson efter mange år i svensk ishockey besluttede sig for at rykke til udlandet, fik han lyst til at prøve en tur til udlandet.

Han fik i sæsonen 2011/12 kontrakt med den slovenske klub Jesenice, der på det tidspunkt spillede i den østrigsk-baserede Erste Bank Eishockey Liga, og det blev en kaotisk start for Olsson, fortæller han i et interview med Rungsted Seier Capital TV.

- Jeg landede lørdag, søndag skulle vi ud for at spille kamp, og mandag gik hele holdet i strejke, fordi lønnen ikke var kommet, fortæller Marcus Olsson i det her fine videointerview, som RSC TV har lagt ud.

15 kampe senere drog Marcus Olsson logisk nok videre til en ny kontrakt i Sarpsborg i Norge. Jesenice var løbet tør for penge.

På samme tid spillede Mattias Persson i det svenske system, og Persson blev hængende nogle år længere end sin kammerat Olsson.

I 2016/17-sæsonen spillede han for IK Pantern efter mange sæsoner i Troja-Ljungby og Malmö Redhawks, og det var altså herefter han ramte Rungsted.

- Er der en ting, jeg fortryder, så er det, at jeg ikke tog chancen og tog til udlandet tidligere i karrieren, siger Mattias Persson, der i en alder af 34 år nu er blandt Metal Ligaens absolut toneangivende spillere.

Se hele interviewet – del 1 af 2 er det – ved at klikke på billedet ovenfor eller videoen hernede.

 


Ronny Larsen: Det bedste hold i min Pirates-tid Odense Bulldogs-spillere skabte glæde på børnehospital