Ronny Larsen: Det bedste hold i min Pirates-tid

Ronny Larsen var for et par dage siden gæst i Nordjyskes podcast Arena, der handler om den nordjyske elitesport. Larsen er sportschef og assisterende træner for Aalborg Pirates, og han har været i organisationen siden 2012/13 i forskellige funktioner.

I podcasten fortæller Ronny Larsen om det nye Pirates-hold, og han tøver ikke det mindste  med at kalde denne sæsons mandskab "for det bedste i min tid" i Aalborg. Samtidig har han kæmpet for at bygge holdet op på en anden måde end i fjor.

- Efter sidste sæson var vi slet ikke i tvivl om, at jeg ville gå hårdt efter at få danske spillere til klubben. Hellere en dansk spiller, som vi kender styrken på end en udlænding, som vi ikke kender, siger Ronny Larsen.

På den måde hentede han altså folk som George Sørensen, Felix Scheel, Anders Krogsgaard og Sebastian Bergholt ind til klubben. 

- Heldigvis kunne vi af forskellige årsager hente nye danske profiler ind til klubben. Samtidig har vi satset på at hente udlændinge ind, som vi i forvejen kendte til, siger Ronny Larsen. 

- Samtidig har vi også satset på at hente "gode mennesker" ind - ikke kun gode ishockeyspillere. Jeg tror på, at en god gruppe giver en god omgang ishockey, tilføjer han. 

Larsen vurderer, at Aalborg Pirates - og de andre hold i øvrigt - kun har leveret 70-80 procent af potentialet hidtil og konstaterer i podcasten, at han tæller Pirates som et af seks hold, der kan vinde mesterskabet i indeværende sæson. 

Hør hele den interessante podcast nedenfor: 

 


Metal Ligaens fanpanel: Det ser godt ud med Piroutek, Nielsen og sammenholdet Olsson fløj direkte ind i slovensk spillerstrejke, Persson ville gerne have været ude tidligere