Storslået aften for Rungsted-kaptajnen og hjemmeholdet, der står på kanten af et DM-guld

Der var ikke noget at sige til, at Rungsteds kaptajn Marcus Olsson virkelig strålede i aftes efter 5-0-sejren over Aalborg. Hans comeback efter fem uger uden for isen var i den grad vellykket. Olsson var sammen med de øvrige "tilbagevendere" Persson og Andersson med til at give Rungsted-holdet mere tyngde og alle tre bidrog med væsentlige aktioner til de tre første scoringer.

Rasmus Andersson vandt nærkampen mod Carl Neill, der førte til 1-0-målet, Mattias Persson dundrede 2-0-scoringen ind og Marcus Olssons 3-0-scoring cementerede Rungsteds sejrskurs. 

Stærk aften for kaptajnen, der netop tidligere på dagen havde været på is for første gang i 10 dage. Kort inde i kampen kom han allerede i centrum, da han var helt fri med George Sørensen, men missede. Der manglede lidt touch så tidligt i kampen.

- Den skulle jeg nok have løftet i stedet for at skyde fladt med baghånden, funderede Olsson 20 minutter efter kampen, da han havde fået luften tilbage efter 10:26 minutter på isen denne aften på hjemmebanen.

Her måtte han udgå i slutningen af første periode, men vendte tilbage i anden periode og spillede kampen færdig. Det var Rungsteds sejr nummer syv på stribe i slutspillet i serierne mod grundspillet nummer fire og to.

Olsson har set med.

- Jeg er superimponeret over, hvad holdet har præsteret mens jeg og andre har været væk. Det har været en fornøjelse at se. Det er bare at falde ind på holdet og bidrage. Vi hjælper hinanden over hele banen og spiller utrolig disciplineret og klogt og er meget stærke i defensiv zone, konstaterede Olsson. 

Også backen Tim Daly, der normalt er offensivt indstillet, roste Rungsteds "team work" efter kampen, da Metalligaen.dk fangede ham med den obligatoriske snack klar til spisning.

- Det er slutspilshockey. Vi må alle sammen indstille os på hårdt arbejde i defensiven. Det er så tæt og fysisk betonet, at man bliver nødt til at tænke defensiv først og heldigvis kommer målene så. Det er bare måden, man må spille på i playoff. Det var en hård kamp igen, men vi spiller med stor tålmodighed og der er en tro på tingene i omklædningsrummet, som betyder, at vi vinder de tætte kampe. 

- Vores målmand spiller fremragende for øjeblikket. Han er i zonen lige nu, og vi hjælper ham ved at blokere skud. Team work, konstaterede Tim Daly, der nu står foran muligheden for at vinde sit andet danske mesterskab med Rungsted efter også at have spillet en hovedrolle i 2019-guldet i Rungsted. 

I fjor spillede Daly i den italienske storklub HC Bolzano. 


Stor lokal opbakning til Odenses nye kapitaltilførsel SKARPE SKUD: Fremragende billeder fra Rungsted-Aalborg