Det er ikke kun Thomas Sandgaard, der ligger bag "genkomsten" af Bulldogs

Odense Bulldogs synes på rette vej.

Forretningen er blevet styrket af ny kapital og som det tidligere er kommet frem, er det Charlton Athletic-ejeren Thomas Sandgaard, der har skabt sin formue i medicinalindustrien, der er "førstemand" i investeringen. Men flere andre fynske virksomheder er med inde over tilførslen, skriver Odense Bulldogs og glæder sig over udviklingen.

De lokale virksomheder, som valgte at tage del i kapitaltilførslen og dermed engagere sig i Odense Bulldogs er Drivadan, Focus Advokater, Kronstadt, Malerfirmaet Knold & Thinesen, Miljø-Bo og NEWTEC, mens flere endnu unavngivne virksomheder også bakkede op om projektet, skriver Bulldogs. 

Den nyligt tilførte kapital skal medvirke til at fortsætte den positive udvikling af klubben, vækste forretningen og skabe et stærkere sportsligt produkt.

- Den lokale opbakning til projektet har været fuldstændig overvældende, hvor en række virksomheder har valgt at tage del i kapitaltilførslen. Den store tiltro, som de lokale erhvervsdrivende udviser, giver os en endnu større tro på projektet, som allerede er i fuld gang og det viser blot, at potentialet for professionel ishockey på Fyn er meget stort.

- De afledte effekter af kapitaltilførslen mærkes allerede nu, hvor interessen for vores produkter er stigende og flere nye virksomheder melder sig på banen med henblik på nye og spændende samarbejdsaftaler, siger Ole Nielsen, Odenses administrerende direktør. 


TADEAS GALANSKY vender tilbage til Frederikshavn White Hawks Olsson glad efter vellykket comeback, Daly talte om fantastisk team work