Tjekken snuppede et enkelt år i Odense, og er nu tilbage i det nordjyske

En af de mest markante målmænd i det seneste årti i dansk ishockey, tjekkiske Tadeas Galansky, vender tilbage til Frederikshavn, hvor han tidligere har spillet i to sæsoner og i årene 2018-20, inden han i denne sæson tørnede ud for Odense Bulldogs.

Nu er det tilbage til Nordjylland, hvor han skal danne målmandsduo med Mathias Seldrup. Dermed siger Frederikshavn også farvel til svenske Filip Larsson og llgeledes den unge backup Kevin Frydkjær.

- Det vil give en sund konkurrence mellem de to, hvor de kan være med til at presse hinanden til træningen, så de kan holde sig skarpe. Men vi ser det først og fremmest som et stærkt team, der kan hjælpe hinanden og holdet i den rigtige retning, lyder fra White Hawks 

Galansky siger selv om det kommende comeback i White Hawks.

. Jeg er glad for at komme tilbage til Frederikshavn, og der er tre grunde til, at jeg besluttede mig for at komme tilbage. For det første er White Hawks en velfungerende klub på et professionelt niveau, og med engod organisation. For det andet er holdet altid konkurrencedygtigt og vil vinde, og for det tredje venter minkæreste og jeg et barn, og der er et godt miljø i Frederikshavn, så vi kan give vores barn en god start, konstaterer han. 

- Mine forventninger til sæsonen er selvfølgelig at hjælpe holdet med at nå play off, og vinde titler. Holdet ser spændende ud, med vigtige danske spillere, som er grundlaget for klubben, og med de rigtige importspillere, bliver vi et hold der bliver svære at spille imod, lyder det fra Galansky, der har et dansk mesterskab og tre pokaltitler på sit cv. 

Kevin Frydkjær siger følgende om sit exit: 

Jeg har nydt min tid med White Hawks utroligt meget. Det er selvsagt en drengedrøm at spille for det hold, man har stået på lægterne og set, siden man var en lille dreng. White Hawks har hjulpet mig utrolig meget i min udvikling, og lært mig, hvad det vil sige at spille professionelt. Jeg har brug for at udvikle mig som målmand, og har derfor også brug for at stå flere kampe, og som tredjevalg i White Hawks vil det blive svært. Derfor er jeg blevet enig med klubben om at søge nye udfordringer. Jeg vil gerne give en stor tak til organisationen, for vores toårige samarbejde. Forhåbentligt er dette blot et midlertidigt farvel, lyder det. 


STREAM: HERRELANDSHOLDET vs U25-LANDSHOLDET Stor lokal opbakning til Odenses nye kapitaltilførsel