Opstillingerne til finaleseriens tredje kamp byder på solid forstærkning til Rungsted

Allerede inden kampen i Bitcoin Arena denne fine forårsaften byder holdopstillingerne på nyt og spændende i forhold til de to første kampe i serien. 

Det er hos Rungsted, der har trukket nogle heftige kort ud af ærmet.

Marcus Olsson er tilbage med en helet arm, Mattias Persson er tilbage efter veloverstået maveonde, mens Rasmus Andersson ligeledes har fundet plads på holdet igen efter en skadespause, der har varet siden semifinaleserien mod SønderjyskE.

Herlige nyheder for coach Hjalmarsson, der dog foreløbig ikke vender tilbage til "the original six" i de to første kæder. 

Han fortsætter med Gustafsson, Rosenthal og Bjerrum sammen, mens Olsson og Persson foreløbig får Andre Pison som tredjemand. 

Nichlas Hardt og Alex Wideman spiller med Charlie Sarault som center, mens fjerdekæden består af Gade og Andersson med matchvinderen fra søndag, Lehmann Hansen, som center.

Hos Aalborg er Julian Jakobsen tilbage i en yderst kompetent opstilling, hvor han spiller mellem Spelling og Jeppe Jul Korsgaard.

Pierre-Olivier Morin får fornøjelsen af Højbjerg-tvillingerne på hver sin side, mens Ben Duffy er center for Kirill Kabanov og Josh MacDonald.

Fjerdekæden hos Aalborg består af Daniel Madsen, Jonas Jakobsen og Jonathan Brinkmann. 

Sikke et par mandskaber, der er på isen i aften, hvor vi virkelig - med få undtagelser - får en best vs. best-dyst.

Vær klar ved tv-skærmen derhjemme. 

Det bliver et brag. 


5-0 TIL RUNGSTED, 3-0 i serien - grundserievinderne på guldkurs STREAM: HERRELANDSHOLDET kontra U25-LANDSHOLDET