Kampstart 15:00 i Gigantium Isarena

Det er revanchetid for Aalborg Pirates i eftermiddag mod Herlev.

Ørnene fra Herlev har nemlig haft tjek over Aalborg som intet andet hold i denne sæson og vundet begge indbyrdes kampe mod nordjyderne. Senest var Matthias Asperup flyvende, da Eagles vandt 2-1 i det nordjyske på to sene scoringer.

Herlev kommer fra to ærgerlige nederlag på 4-5, hvor man har smidt føringer i sidste øjeblik og dermed bliver defensiven og "det at holde stand" formentlig fokuspunkterne hos Eagles i eftermiddag.

Hos Aalborg er der næppe tvivl om, at træner Garth Murray ønsker lidt mere disciplin og puckbesiddelse end fredag aften mod Rungsted, hvor målmand George Sørensen var hovedpersonen i 3-2-sejren med mange flotte redninger. 

Hold øje med: Joseph Jonsson er fremragende for Herlev for øjeblikket og agerer med både pasninger og mål i afgørende momenter. Hos Aalborg var Julian Jakobsen knivskarp fredag aften med to mål. 

Det forventer vi: Aalborg MÅ være opsat på revanche efter nul point mod Herlev i to kampe. Der kommer pres på gæsterne i eftermiddag. 

Statistikken: Aalborg er ligaens mest scorende hold med 63 mål, men har altså kun formået at score EN gang mod Herlev i to kampe. Stærk statistik af ørnene.

Skader/karantæner: Aalborg var uden Emil Marcussen og Mikkel Højbjerg fredag i Rungsted, mens gæsterne fra Herlev manglede Max Vilstrup Olesen og Jake Horton mod Herning. 

De indbyrdes kampe: Aalborg bankede altså Herlev i samtlige kampe i sidste sæson, inklusive kvartfinaler, men den trend er foreløbig vendt i den her sæson med to Herlev-sejre. 


Sparekassen Danmark Isarena er en realitet i Aalborg VIDEO: Højdepunkter fra Esbjerg-Odense