Kampstart 20:00 i Sparekassen Danmark Isarena

Aalborg Pirates skal tilbage på sporet og tilbage i kampen om førstepladsen, når det i aften gælder match mod Rødovre Mighty Bulls, der omvendt skal en tur til Jylland igen - efter at bussen bare lige er blevet vendt efter turen til Esbjerg for et par dage siden.

Her tabte Mighty Bulls 0-3 og kommer altså på endnu en vanskelig opgave i det jyske. En opgave, som Rødovre dog løste fint senest holdet var i Aalborg, hvor det blev til en overraskende 3-2-sejr. 

Så det kan lade sig gøre for Rødovre, men det bliver en vanskelig opgave i den forstand, at Mighty Bulls-mandskabet ikke har noget at spille for, mens Aalborg Pirates altså spiller for hjemmebanefordel helt frem mod en eventuel finale. 

Derfor må man i aften forvente, at nordjyderne kommer med fuld skrue på offensiven for at afgøre kampen hurtigt. 

Man kunne også forestille sig, at Garth Murray brugte kampen - som på papiret trods alt hører til de lettere med al respekt for Rødovre - til at rykke yderligere rundt i kæderne og prøve konstellationer frem mod et slutspil, som altså venter lige om hjørnet med start næste fredag. 

Det bliver uden Rødovre, der arbejder for at komme ud af grundspillet med respekt, motivation og optimisme frem mod næste sæson og Mighty Bulls-spillerne kan spille helt frit i udførelsen af den opgave. 

Det forventer vi: Pres på fra Aalborg fra start og et hjemmehold, der ønsker at afgøre tingene i de første 20 minutter. Det ligner tre point til de nordjyske værter. 

Hold øje med: Er det nu Thomas Spelling skyder sig i den slutspilsform, han også leverede i sidste sæson? Frank Gymer var tilbage hos Rødovre senest mod Esbjerg og har nu haft lidt tid til at vænne sig til isen efter en længere skadespause. 

Skader/karantæner: Rødovre manglede Måns Hansson i Esbjerg og Alberto Pison er formentlig ude for sæsonen. Aalborg spillede senest mod Herning med fuldt hold og kommer med fire stærke kæder i aften igen.

Historikken: Aalborg har fire sejre og 11 point i de fem indbyrdes kampe og vandt det seneste opgør med 5-3 i Rødovre. Sidste kamp i Nordjyske Bank Arena blev dog vundet af Rødovre med 3-2. 

Statistikken: Aalborg har vundet de seneste fem hjemmekampe med samlet 25-6 i målscore - altså stort set 5-1 i gennemsnit. Rødovre vandt den seneste udekamp i Herlev og har faktisk fået syv point i de seneste seks udekamp. Ganske pæn pointhøst. 

 

 


OPTAKT: Rungsted Seier Capital-Herlev Eagles BUMAGIN FÆRDIG FOR SÆSONEN: Korsbåndet revet over