Kampstart 20:00 i Sparekassen Danmark Isarena

Vi har en DM-finale-revanche i aften i Aalborg, når nordjyderne møder Rungsted Seier Capital i en kamp, der plejer at være offensiv og underholdende og målsøgende.

Det er to "sårede dyr", der mødes i aften i Sparekassen Danmark Isarena. 

Aalborg har ganske usædvanligt blot scoret en enkelt gang i to kampe og tabte søndag i Herning og tirsdag hjemme mod Odense. Måske et lille formdyk på grund af CHL-kampene ude i Europa, måske bare et resultat af to vildt fightende modstanderhold, der har ofret alt i defensiv zone. Kun på den måde kan man holde Aalborg-angrebet nede. 

Rungsted er også svære at holde nede, men lige nu hænger Erik Hjalmarsson også fast i manglende målscoring, hvilket er ganske usædvanligt for nordsjællænderne. 

- Lige nu er vi lidt for ineffektive, når vi får chancerne – for vi skaber egentlig ret mange chancer i løbet af kampen – nok til at vinde kampen. Tingene driller os lidt, men vi skal simpelthen bare holde hovedet oppe. Fortsætter vi med at spille gode kampe, skal resultaterne nok komme, sagde Rungsted-træner til klubbens tv-kanal efter kampen mod Esbjerg, som gæsterne vandt med 4-1

Kommer tingene i aften for Rungsted i en "fredagsramt" Sparekassen Danmark Isarena?

Hold øje med: Der må være Aalborg-spillere, der er sultne efter scoringer, eksempelvis Trevor Gooch. Hos Rungsted kunne Andersson og Persson være spillere, der står for de manglende scoringer.

Historikken: Aalborg vandt guldet i fjor med 4-1 over Rungsted i finaleserien. Første opgør mellem de to klubber i indeværende sæson vandt Aalborg 3-2 efter straffeslag med Patrick Bjorkstrand som matchvinder.

Statistikken: Rungsted med blot tre point i de seneste fem kampe, hvor Aalborg har sikret sig otte pinde, men altså også har tabt de sidste to matcher.

Det forventer vi: Som altid et offensivt slag mellem de to fremadtænkende hold. Det plejer at være helt åbent mellem Aalborg og Rungsted. Også i aften.

Skader/karantæner: Aalborg fortsat uden Mikkel Højbjerg, Lukas Buchta og Andreas Nielsson, mens Rungsted mod Esbjerg savnede Isak Wallin og Frederik Bjerrum.


KNÆK CANCER: METALLIGAEN ind på sidste etape - husk at støtte OPTAKT: Odense Bulldogs-SønderjyskE