Kampstart 19:00 i Spar Nord Arena

Topbrag i Spar Nord Arena i aften, hvor Odense tager imod SønderjyskE i en dyst, der naturligvis trækker linjer tilbage til den store kvartfinaleserie i fjor, der blev afgjort i overtiden i syvende kamp. 

- Jeg forventer, at der kommer et kæmpe rykind i Spar Nord Arena. Jeg tro,r at vi endnu en gang får en fantastisk kulisse med rigtig mange tilskuere. Det er en topkamp med meget nerve og stor intensitet, så det bliver en fantastisk ishockeykamp, hvor jeg tænker, at vi trækker det længste strå, siger Bulldogs-direktør Ole Nielsen til Fyens Stiftstidende i dag.

Meget bedre kan han naturligvis ikke ramme kampen ind. Odense-mandskabet kommer fra en stor fight og en 2-1-sejr i Aalborg, hvor fynboerne endda manglede både Martin Larsen og Nicolai Weichel og spillede med blot fem backer, mens SønderjyskE også kommer med tre sejre på stribe og et mandskab, der ser ud til at være i godt flow.

- Odense spiller rigtigt godt i øjeblikket og er med i top fire, og det er fuldt fortjent. De er en sammentømret gruppe, og vi kan godt regne med at se dem i top fire eller fem resten af sæsonen. De er et homogent hold, der arbejder stenhårdt hele kampen og det betyder, at vi skal arbejde mindst lige så hårdt og endda hårdere for at slå dem på udebane. Det betyder også at alle er nødt til at spille op til deres bedste, siger SønderjyskE-træner Mario Simioni til klubbens hjemmeside. 

Historikken: Stefanos Lekkas var på toppen i Vojens i det første opgør og vi tænker selvfølgelig tilbage på sidste sæsons drama i kvartfinalen, hvor Odense vandt i kamp syv med 1-0 efter overtid.

Det forventer vi: Et knaldhårdt stemningsfyldt derby. Odense er rykket tættere på SønderjyskE, sidste sæson forbi i slutspillet og ingen vil tabe den her kamp. Det bliver en tough omgang.

Skader/karantæner: Odense manglede Martin Larsen (maveforgiftning) og en skadet Nicolai Weichel i Aalborg for nylig og havde heller ikke Gorm Topholt med. SønderjyskE uden Mathias Borring og senest også Anders Biel og Marco Pedersen.

Hold øje med: Arturs Salija er en af ligaens bedste backer pt og scorede sejrsmålet mod Aalborg mandag. SønderjyskE-backen Daniel Kønig Hansen er stærkt kørende i denne sæson i backparret med Mike Little.

Statistikken: Begge hold har scoret 19 mål og lavet 11 point i de seneste fem kampe. Odense har lukket otte mål ind, SønderjyskE 16 – i samme fem kampe.


OPTAKT: Aalborg Pirates-Rungsted Seier Capital OPTAKT: Frederikshavn White Hawks-Rødovre Mighty Bulls