Kampstart 20:00 i Sparekassen Danmark Isarena

Aalborg Pirates er uvant "ude af form". 

I hvert fald i forhold til, hvordan vi har kendt og kender nordjyderne fra de seneste sæsoner. 

Af de seneste seks kampe har Aalborg tabt fem og lige nu er Pirates et hold, der - også stik imod - kæmper lidt med at score de nødvendige mål.

Vi så det mod Odense og ikke mindst i Vojens i fredags, hvor sønderjyderne med succes fik holdt Pirates et godt stykke væk fra målet med konsekvent og tungt forsvarsspil. 

Det har måske ikke lige været Rungsteds styrke af spille stærkt defensivt i indeværende sæson, men i fredags mod Odense var det lige netop defensiven, der betød, at Erik Hjalmarssons mandskab kørte en 2-0-sejr hjem. 

Mange skader hos Rungsted fredag aften, hvor et helt femkløver af faste spillere manglede. Er situationen den samme, kan det godt blive tungt i aften. 

Hold øje med: Trevor Gooch scorede to fremragende mål i Vojens fredag aften. Er han ved at være brandvarm? Hos Rungsted scorede Rasmus Andersson et glimrende mål samme aften mod Odense og han har mere i sig end han har vist hidtil i sæsonen.

Det forventer vi: Aalborg kommer til at angribe, Rungsted det samme. Det bliver som altid underholdende mellem de to hold. Helt åben kamp.

Historikken: Aalborg har fem point mod Rungsteds ene hidtil i sæsonen. Nordjyderne vandt 5-1 hjemme og 3-2 i overtid ude i de seneste opgør. 

Statistikken: Isak Wallin var fremragende med 24 redninger af 24 mod Odense. Sørensen lod tre mål gå ind i Vojens, hvor de to sidste mål blev scoret i tomt bur. 

Skader/karantæner: Aalborg havde alle mand klar bortset fra Andreas Nielsson i Vojens i fredags. Rungsted manglede Mathias Røndbjerg, Jacob Gammelgaard, Mattias Persson, Matt Pompei og Nick Moutrey i sejren mod Odense.


BRETT THOMPSON forstærker Rungsted OPTAKT: Herning Blue Fox-Rødovre Mighty Bulls