Kampstart 19:00 i Kvik Hockey Arena

Det er to hold med revanchesult, der træder ind i Kvik Hockey Arena i aften.

Herning Blue Fox fik lukket sin sejrsstime via 0-4 i Esbjerg fredag aften, mens Rødovre Mighty Bulls tabte 2-5 i Frederikshavn.

Dermed fik Herning reduceret sit forspring i toppen af Metal Ligaen og er nu kun tre point foran SønderjyskE, mens Rødovre har 10 point op til Herlev på ottendepladsen for to kampe mere.

Så Rødovre har i den grad stadig brug for point og leverede en fornuftig indsats i Frederikshavn uden fundamentet dog holdt i slutfasen.

Mathias Bau, William Lund, Joachim Linnet, Lukas Lundvald og Brett Perlini var ude for Herning fredag aften og er skadeslisten så lang i aften igen (Lundvald er sikkert ude med karantæne), gavner det uden tvivl Rødovres muligheder for at skabe en overraskelse.

Herning kommer til kampen med respekt for gæsterne.

- Vi møder et Rødovre-hold, som både har vist tænder før og efter pausen. Blandt andet med en hjemmesejr over SønderjyskE, hvor Rødovre blandt andet fik straffet SønderjyskE's udvisninger med tre mål i powerplay, siger Sales & Vice Sports Manager Daniel Nyegaard til Bluefox.dk.

Skader/karantæner: Mathias Bau, William Lund, Joachim Linnet, Lukas Lundvald og Brett Perlini var ude for Herning senest. Lundvald har karantæne, og det forventes - skriver Bluefox.dk - at situationen er den samme i aften. Rødovre manglede Alberto Pison og Christian Thunbo i Frederikshavn.

Det forventer vi: At Rødovre kommer under pres fra start og spørgsmålet er altså, om gæsterne stille og roligt kan arbejde sig ind i kampen. Så er der måske mulighed for at holde kampen tæt i et par perioder og så være med i kampen i de sidste 20 minutter, hvor alt kan ske.

Hold øje med: Johan Lundgren scorede i Frederikshavn senest og har nettet i tre af de fire seneste Rødovre-kampe. Herning-angriberne var lidt blege i Esbjerg fredag. Scorer en mand som Mathias From i aften?

Historikken: Herning har vundet de to første opgør i sæsonen. 7-4 hjemme i Kvik Hockey Arena og senest 3-2 i Rødovre.

Statistikken: Herning er toer på formbarometeret over de seneste fem kampe med 12 point. Rødovre har fem point i samme periode. Ganske pudsigt har begge hold scoret 16 gange i de seneste fem kampe. Herning har lukket 13 ind, Rødovre 18 mål baglæns i de seneste fem matcher.

OPTAKT: Aalborg Pirates-Rungsted Seier Capital REAKTIONER: MASSER AF ORD efter aftenens kampe