Kampstart 19:00 i Sparekassen Danmark Isarena

Aalborg Pirates har taget det høje tempo fra klubbens CHL-kampe med ind i Metal Ligaen på den mest konstruktive måde – nemlig med sejre.

Nordjyderne har vundet de første tre kampe med samlet 19-6 og taget maksimumpoint 9. Og det endda uden Julian Jakobsen og Matt Salhany. Den nye back Paul DeNaples har heller ikke været på isen endnu.

Allerede nu synes Aalborg altså at være en skræmmende størrelse og en velsmurt maskine med fire stærke kæder.

Det er den maskine Rungsted skal udfordre i aften i Sparekassen Danmark Isarena.

Det er første gang siden slutspillet i fjor, at de to hold mødes.

Aalborg vandt over syv kampe, hvoraf den første var den mest opsigtsvækkende. 11-2-sejren til Rungsted i Aalborg var et af historiens største slutspilschok, men det lykkedes altså nordjyderne at vende serien og tage den i kamp syv.

Nu har Rungsted-holdet i højere grad end Aalborg et hold med nye ansigter, der lige skal lære hinanden at kende.

Hold øje med: Netop en af de nye, Steve Whitney, står med et enkelt point hidtil. Hos Aalborg er Oliver Anker Christensen kommet rigtig godt i gang. Scorer han igen i aften?

Skader/karantæner: Aalborg altså uden Salhany, Jakobsen, mens DeNaples måske kunne debutere i aften, hvis papirerne er gået i orden. Rungsted stillede med fuldt hold senest mod Herlev.

Det forventer vi: En god og underholdende hockeykamp mellem to hold, der gerne vil spille fremad. Aalborg favorit grundet hjemmebanen.

Metalligaen.tv: Kenneth Kristiansen er klar til at guide dig igennem de 60 minutter i Sparekassen Danmark Isarena.

Historikken: Aalborg vandt som bekendt kvartfinaleserien med 4-3 i fjor. I grundserien vandt Aalborg samtlige seks kampe, heraf to i overtid/straffe.

Statistikken: Aalborgs tre mest scorende spillere – alle med 5 point – er Tommy Giroux, Kirill Kabanov og Anders Koch. Rungsted har Morten Jensen, Lucas Andersen, Matthias Asperup, Filip Karlsson og Tim Wahlgren, der har snuppet en håndfuld eller mere.


Stor underholdning i Odense: Bulldogs stadig ubesejret efter herlig hockeykamp OPTAKT: Odense Bulldogs-Esbjerg Energy