Kampstart 19:00 i Bitcoin Arena

Måske er det næsten ekstra synd og skam, at der ikke kan komme flere tilskuere ind til kampen i aften i det nordsjællandske, hvor Rungsted og Aalborg tørner sammen.

De to hold spiller som oftest meget underholdende kampe, og både Rungsted og Aalborg er kommet forrygende fra start i sæsonen, så vi kan altså også tale om et tidligt topopgør mellem de to seneste sæsoners grundspilsvindere.

Ligheden hører heller ikke op her, for både Rungsted og Aalborg har satset på "gamle drenge" fra de succesfulde sæsoner og begge hold vil meget gerne spille offensivt. 

Dermed er der altså lagt op til en ud over stepperne-kamp i aften som så ofte tidligere i opgørene mellem de to hold.

Mange spændende dueller i vente, og det er yderst interessant, om Patrick Russell efter en enkelt kamp på stor is kan gøre en større forskel end i Herlev senest. 

Det er virkelig ærgerligt, at der ikke er flere tilskuere, der kan overvære Russells historiske turné på dansk is. 

Det forventer vi: Som ovenfor skrevet tyder det på en god offensiv affære mellem de to hold, og det kunne sagtens blive match med masser af scoringer.

Hold øje med: Og dermed også en kamp med masser af chancer. David Grubak i Rungsted-målet spillede sig ind på ugens hold i sidste uge, hvor George Sørensen bestemt også var en af kandidaterne. Det er virkelig ungdom mod rutine i aften.

Statistikken: De to hold duellerer om toppen af pointligaen. Rasmus Andersson og Kirill Kabanov står begge med seks point. Det er også noterbart, at Nichlas Hardt ganske ubemærket har scoret i samtlige tre kampe hidtil. 

Skader/karantæner: Rungsted har savnet Gustav Green hidtil i sæsonen, mens Aalborg har været uden Thomas Spelling. Desuden var Lasse Bo Knudsen ude med Covid19 senest, men mon ikke han er klar igen? 

Historikken: Aalborg fik godt fat i Rungsted efter nederlag i den første indbyrdes kamp og vandt de fem resterende opgør. Pirates scorede hele 28 mål på Rungsted i sidste sæson. 


Rod Pelley siger farvel til en flot karriere OPTAKT: Herning Blue Fox-Frederikshavn White Hawks