Kampstart 20:15 i Granly Hockey Arena

Knæk Cancer-kampagnens afsluttende kamp spilles i aften i Granly Hockey Arena, hvor hjemmeholdet tager imod Odense Bulldogs. Forhåbentlig med masser af tilskuerne på lægterne til at afslutte kampagnen og se en god ishockeykamp.

Den står mellem Esbjerg og Odense - begge hold, der svinger lidt op og ned i disse tider. Esbjerg underholder konstant i kampe med mange mål, men Odense kommer fra to tætte kampe mod Rungsted.

- Odense har nu fået spillet til at hænge bedre sammen end fra starten af sæsonen. Det er et mandskab med mange dygtige spillere, der har erfaringer fra andre klubber i og uden for Danmark. Man kan sige, at de har fundet melodien, siger Esbjerg-træner Jason Jasper i klubbens kamoptakt. 

Odense Bulldogs har 16 point efter 15 kampe. Esbjerg Energy har 22 ligeledes efter 15 kampe.

- Efter den smalle 2-1 sejr, som vi hentede i Rødovre leverede vi en god kamp mod et stærkt Herning-mandskab på fremmed is. Jeg håber, at vi har fået startet en stime af gode præstationer, for vi spillede måske vores bedste kamp i turneringen onsdag. Opgaven bliver nu at bygge videre på indsatsen fra Rødovre og Herning. Nogle spillere fik mere tillid og levede op til den, som Henrik Mærsk gjorde, da han afgjorde kampen i Rødovre. Den slags skal vi bygge videre på, forklarer Energy-coachen videre. 

Vi er et træls hold at spille imod, og på en god dag kan vi slå alle andre hold i rækken. I et slutspil med runder over syv kampe vil vi blive farlige for alle hold, siger den brandvarme Odense-matchvinder fra tirsdag, Sebastian Ehlers, om holdets nuværende stand.

De indbyrdes kampe: Odense kan se tilbage på en flot sejr over Esbjerg i det første opgør, hvor fynboerne gik fra 0-3 til 6-3 hjemme og for alvor fandt sig selv.

Det forventer vi: Som næsten altid i Odenses kampe bliver det tæt og jævnbyrdigt - og næppe med så mange scoringer, som Esbjerg er vant til.

Hold øje med: Sebastian Ehlers stærkt kørende for Odense med to mål senest mod Rungsted, mens Esbjergs Travis Brown såmænd scorede hele to gange mod Herning. 

Skader/karantæner: Odense uden Piipponen, Kamph, Cip og måske Gorm Topholt, der udgik forleden. Mon ikke Hardarson er frisk igen. Esbjerg venter stadig på sine to forstærkning. McAdam og Ryker Killins. 

Statistikken: Syv point i de seneste fem kampe til Esbjerg, to mere end Odense. 


Ishockeyens Metal Liga skænker 381.709 kroner til Knæk Cancer VIDEO: Se højdepunkterne fra Herlev-Herning