Kampstart 15:00 i Granly Hockey Arena

Esbjerg var ude i en "mærkelig kamp" fredag aften mod Odense, hvor vestjyderne cruisede mod en sikker sejr og havde 5-2 i bagagen i kampens slutfase, men i de sidste seks minutter koksede det, og fynboerne scorede tre gange. Davis Vandane sikrede dog Esbjerg det ekstra point i overtid. 

Træner Jason Jaspers om den kiksede afslutning på kampen: 

- Det er en fin balance, for på den ene side har man lyst til at straffe spillerne med hård træning efter sådan en kamp, men på den anden side ved jeg jo også godt, at de er mentalt hårdt ramt lige nu efter nogle vanvittige og intense uger, siger han til JydskeVestkysten i dag. 

- Jeg brugte nogle af mine nøglespillere lidt mere, end jeg havde håbet på, om fredagen til Final4-weekenden, så gik der mindre end et døgn, til vi skulle spille igen. Det var en hård weekend for os, og vi er mærkede lige nu, lyder det fra Jaspers. 

I dag kommer Rødovre på besøg og det er faktisk Esbjerg - trods tabellen - der har revanche til gode.

For lidt over en uge siden vandt Mighty Bulls 3-1 hjemme over Energy på en stram og disciplineret indsats, men siden har Rødovre altså tabt samlet 1-9 til SønderjyskE og Rungsted. Senest blev det altså 1-4 fredag aften mod Rungsted i en nogenlunde respektabel indsats, der var langt bedre end i Vojens tre dage forinden.

Men vi mangler stadig at se stabilitet og en stime over flere kampe, hvor Rødovre spiller rigtig god hockey. I dag har Dreslers mandskab mulighed for at komme godt ind til landsholdspausen i første omgang.

Hold øje med: Philip Schultz spillede en god gang hockey mod Rungsted fredag aften, hvor Esbjerg havde David Madsen som en af de bedste spillere i Odense. 

Det forventer vi: At Esbjerg-mandskabet vil forsøge at krænge de sidste ressourcer ud inden en velfortjent "landsholdspause". Det kan sagtens blive en svær opgave mod et Rødovre-hold, der alt andet lige må have friskere ben. 

Skader/karantæner: Esbjerg var uden Jeppe Vinther, Felix Scheel, Søren Nielsen og Christian Wejse i Odense, mens Rødovre manglede Mauritzen, Zorko, Lasse Carlsen og Jonas Sass i kampen mod Rungsted. 

Historikken: Esbjerg har vundet tre gange "rent" over Rødovre i sæsonen, mens Rødovre har taget en sejr i ordinær og en i overtid over vestjyderne.

Statistikken: Kun Frederikshavn har været lige så dårlige (3 point) som Rødovre over de sidste fem kampe, mens Esbjerg står med 10 point i det "hurtige" formbarometer. 

 


OPTAKT: SønderjyskE-Aalborg Pirates VIDEO: Højdepunkter fra Aalborg-Frederikshavn