Kampstart 15:00 i Frøs Arena

SønderjyskE fik et nederlag fredag aften som kulmination på et knaldhårdt program med kampe fredag, lørdag og tirsdag.

Derfor kom det ikke uventet, at sønderjyderne måtte tolerere et nederlag hos et næsten fuldtalligt mandskab fra Herning. Der var dog ganske stor tilfredshed at spore i den sønderjyske lejr efter kampen. Ikke med kampen, men med indsatsen.

- Vi manglede lidt skarphed i afslutningerne i fredags, men nu fokusere vi på kampen mod Aalborg. Vores fokus er på, hvem vi har med og ikke på, hvem vi ikke har med. Vi spiller med dem vi har og rykker de sammen i bussen, så er der også muligheder for point i kampen mod Aalborg. Vi skal arbejde stenhårdt i alle 60 minutter og hårdt arbejde belønnes ofte, siger SønderjyskE-sportschef Kim Lykkeskov.

Fredag måtte hans tropper undvære en god del folk mod Herning, mens dagens modstander fra Aalborg spillede næsten fuldtalligt mod Frederikshavn - og tabte efter straffeslag. 

- Vi skal have vendt skuden. Vi har spillet nogle hårde og tætte kampe, der ikke er vippet vores vej, men der er ikke andet for end, at vi skal spille vores spil, så skal vi nok finde tilbage til det niveau, vi havde tidligere på sæsonen, sagde Martin Højbjerg inden den kamp - og det gælder vel stadig for "piraterne".

Hold øje med: Der bliver formentlig et hav af minutter til Matt Prapavessis og Mike Little, der også får roller i offensive i eftermiddag i Vojens. Hos Aalborg er der naturligvis tryk på Jesper Wulff i buret. Han stod ganske fint i kampen fredag aften mod Frederikshavn. 

Det forventer vi: Aalborg har mange spillere klar og kan køre med flere kæder end sønderjyderne, der har en spillestil, der er krævende. Med få spillere til rådighed bliver det vanskeligt for SønderjyskE over 60 minutter.

Skader/karantæner: Aalborg har ikke haft George Sørensen med siden uheldet sidste fredag aften i Metal Final4. SønderjyskE havde Steffen Frank, Victor Rollin Carlsson, William Boysen, Anders Biel, Daniel Nielsen ude mod Herning, og den nye mand Salhany venter altså ude på sin arbejdstilladelse.

Historikken: Aalborg har siddet på SønderjyskE i indeværende sæson. Pirates har taget 11 af 12 point i de fire indbyrdes kampe hidtil i sæsonen.

Statistikken: SønderjyskE foran i det lille formbarometer over fem kampe, hvor det er blevet til ni point, mens nordjyderne har seks point i de seneste fem matcher. 


STREAM: Esbjerg Energy-Rødovre MB OPTAKT: Esbjerg Energy-Rødovre MB