Kampstart 19:00 i Granly Hockey Arena

To revanchesultne mandskaber mødes i aften i Esbjerg, hvor Rødovre kommer på besøg. 

Vestjyderne tabte 3-5 i Vojens, mens Rødovre måtte til Frederikshavn og tabte 2-5. Endnu et bevis på, at Esbjerg pt. har det svært med rivalerne og at Rødovre gennemgående har store problemer på udebane.

Sidstnævnte skal Rødovre til at have styr over inden slutspillet går i gang om lige nøjagtig en måned. Mighty Bulls skal også løfte sig spillemæssigt i forhold til matchen i Frederikshavn, hvor det ikke var alt for godt, hvad holdet fra Vestegnen præsterede. Frederikshavn sad på det meste, og skabte specielt i første periode mange chancer, der kunne have ført til mere end to scoringer. 

Vægten må være på en tæt defensiv hos Mighty Bulls, mens Esbjerg-træner Pederson så positive takter i kampen hos SønderjyskE. 

- Det var tæt i Vojens i tirsdags. Det var en kamp, som jeg mener kunne være gået begge veje, men Rødovre hjemme er sådan en kamp, hvor vi skal vise, at vi kan vinde.

Historikken: Esbjergenserne har indtil videre haft overhånden i de indbyrdes opgør med fire sejre (én af dem i overtid), mens det er blevet til en enkelt til de rødklædte. Senest vandt Rødovre dog 4-2 hjemme i Rødovre Centrum Arena og havde for første gang styr over vestjyderne over 60 minutter.

Statistikken: Over de seneste sidste ti kampe har de to hold hentet lige mange point (10). Så torsdagens kamp har udover vigtige point på spil også en god mulighed for at hente oprejsning for begge mandskaber.

Skader/karantæner: Esbjerg altså nu uden Travis Walsh og en back på permanent basis, indtil Jason DeSantis ankommer og bliver klar. Rødovre manglede syv mand i Frederikshavn tirsdag aften: Matthias Asperup, Nicklas Carlsen, Kasper Larsen, Jonas Sass, Teemu Virtala, Thomas Olsen og Magnus Carlsen var alle ude. 

Det forventer vi: Esbjerg vil forsøge at lægge pres på gæsterne fra start og spørgsmålet for Rødovre er naturligvis, om det er muligt at holde tæt i egen zone og overleve vestjydernes tryk. 

Hold øje med: Zach Pochiro scorede to gange i Vojens og supplerede med en assist. Han leverede sit sædvanlige livlige indtryk på godt og ondt. En mand, der kan afgøre kampe. Hos Rødovre er Mads Eller en stærk indpisker og vigtig for gejsten - og også en spiller på godt og ondt med sin flyvske stil.

 

 

 


VIDEO: Derfor hylder Odense veteranerne fredag aften Esbjerg: Jason DeSantis erstatter Travis Walsh som ny back i resten af sæsonen