Kampstart 19:30 i Granly Hockey

Rødovre har været både uberegnelige og underholdende hidtil i sæsonen. 

Målscoren er 20-19 efter fire kampe, og det betyder altså, at begge hold i Rødovres kampe har snittet over 4.5 mål.

Der er ingen tvivl om, at den hullede defensiv er noget, Olaf Eller går og tænker over, for der er heller ingen tvivl om, at antallet af mål imod skal minimeres.

Rødovre kan ikke kalkulere med at score fem-seks mål i hver eneste kamp, og det ved Olaf Eller udmærket. 

Grubak og Rørth i buret var måske lidt "shaky" i kampen mod Aalborg i mandags, men i de første tre kampe har man ikke kunnet klandre målmændene for de mange mål imod.

Så mon ikke Rødovre kommer med fokus på en stram defensiv og disciplineret spil i aften?

Esbjerg-træner Jason Jaspers maner til stor respekt for Rødovre i klubbens kampoptakt.

- Mange kan måske huske, at Rødovre sluttede sidst og missede slutspillet sidste sæson. I denne sæson har Rødovre formået at straffe de hold, som tog for let på opgaven. De har scoret en del mål i de første kampe, så det stiller krav til os. Vi skal være klar fra start, siger han. 

- Samtidigt er Rødovre et ungt hold. De skøjter meget og vil bevise sit værd individuelt og som hold. Og så har de et yderst velfungerende og effektivt powerplay, Disse forhold skal vi være opmærksomme på og matche, hvis vi skal have årets tredje hjemmesejr af tre mulige mod Rødovre, siger Jason Jaspers. 

Det forventer vi: Det kan sagtens blive endnu en omgang "Rødovre-ramasjang" med masser af mål. Begge hold kommer formentlig ind til kampen med offensiv tankegang.

Metalligaen.tv: Søren Kaster Poulsen er klar til at guide seerne igennem fra Granly Hockey Arena. 

Statistikken: Josh Winquist er eneste mand på tre point hos Esbjerg, Rødovre har hele syv spillere (med Sami Moilanen, 10 point i spidsen) der har lavet tre point eller derover.

Historikken: Esbjerg vandt fem af seks opgør i sidste sæson, Rødovre med en enkelt sejr. 

Hold øje med: Philip Larsen står på en enkelt assist i tre kampe. Kan vi forvente en storkamp af backen i aften? Hos Rødovre kommer defensiven i fokus og her er Måns Hansson den aktør, der bliver brugt klart mest.

Skader/karantæner: Esbjerg var ved fuld styrke senest mod Herlev, Rødovre manglede Frank Gymer og Sebastian Bergholt senest mod Aalborg.


OPTAKT: Aalborg Pirates-Herning Blue Fox OPTAKT: Rungsted Seier Capital-Herlev Eagles