Kampstart 19:00 i Granly Hockey Arena

Sikker 6-2-sejr til Esbjerg Energy mandag, og stensikkert et Rungsted-mandskab, der kommer med lyst til revanche og måske "med lidt mere lunge" end for et par dage siden, hvor nordsjællænderne løb tør for kræfter som kampen skred frem.

Det udnyttede vestjyderne til at tage revanche for en pauver indsats mod Rødovre for nylig og fik altså vendt billedet og skudt ny selvtillid ind i kroppen. 

- Vi spillede meget enklere i dag (mod Rungsted mandag aften), lagde puckene dybt og tog godt fat i mulighederne. Vi må også erkende, at vi mødte et lidt halvramt Rungsted-hold, konstaterede Felix Scheel, der selv scorede to gange. 

- Det var en god følelse. Den ene scoring var på en retur, den anden på en stærk pasning fra Grayson Downing inde under mål, lød det fra Scheel.

Helt sikkert en mand, som Rungsted skal holde øje med i aften, hvor Gustav Green efter kampen mandag lovede et Rungsted-hold, der kommer til at gå skarpere til værks end det var tilfældet i Bitcoin Arena. 

- Vi har ikke trænet så meget på det sidste og haft fri på grund af Corona. Vi skal i gang, og det bliver onsdag (i Esbjerg). Vi gav dem for mange nemme mål (mandag aften) og for meget plads, specielt i anden periode - og det skal vi have ryddet op i, lød det fra Green. 

Skader/karantæner: Rungsted var uden Mattias Persson, Ville Kolppanen, Sebastian Bergholt, Nichlas Hardt, Mathias Røndbjerg og nyerhvervelsen David Madsen, ligesom man venter på papirer til Branden Gracel. Esbjerg manglede Jonas Bjerrum i angrebet og har altså sagt farvel til førnævnte Madsen, ligesom der ikke var brug af Mikkel Rask på backlinjen. 

Det forventer vi: Esbjerg Energy er favorit efter mandagens sejr og vel stadig med lidt flere spillere til rådighed. Man må dog forvente, at Rungsted-spillerne har fået rusten banket af og har mere i benene end mandag.

De indbyrdes kampe: Efter Rungsted-sejr i overtid i den første indbyrdes match, har Esbjerg nu taget over og snuppet otte point i de seneste tre kampe med to klare udesejre senest.

Statistikken: Begge hold lige i midten af formbaromeret over de seneste fem spillede kampe. Rungsted med syv point, Esbjerg med seks point og vestjyderne altså med den første sejr i mandags efter tre nederlag på stribe. 

Hold øje med: Stærkt gennembrud af Mathias Hansen, der førte til et af Rungsted-målene mandag aften. Hos Esbjerg spillede var ovennævnte Felix Scheel på plads "på kontoret" og ham skal Rungsted igen passe på. 


Pulkkinen vil blive til "Guldkkinen" i Herning VIDEO: Højdepunkter fra Rungsted-Esbjerg