Den nye finske angriber er kommet for at vinde titler, siger han til Herning Folkeblad

Den finske angriber Teemu Pulkkinen må snart forventes at debutere for Herning Blue Fox. 

Han er for længst landet i Danmark, men nåede altså lige nøjagtig ikke dobbeltopgøret mod Herlev, hvor Blue Fox scorede seks point af seks mulige. 

Pulkkinen kommer fra den finske Liiga-klub Jukurit, hvor han lige nøjagtig ikke fik spilletid nok til at opfylde sine egne ambitioner. Pulkkinen spillede 11:50 minutter pr. kamp hos Jukurit, og må forventes at få mere tid på isen i Herning, hvor han også er købt til at producere mere end de fire point i 17 kampe, han hidtil har leveret. 

Med fortid på de finske juniorlandshold og en sæson i fjor med 15 point i 47 kampe i Liiga og tidligere kaptajn for Espoo, da klubben vandt det finske U20-mesterskab, kan han sagtens have stort potentiale i Herning og Danmark. 

- Jeg er kommet til Herning for at vinde guld. Det er både min og klubbens ambition for sæsonen. Vi skal vinde titler, siger han i et interview med Sportherning.dk. 

- Jeg har ikke spillet kampe i fire uger, men jeg har trænet en masse og har holdt formen ved lige. Mit fitness-niveau er højt. Jeg føler mig helt klar til at spille med det samme, siger Pulkinnen, der derfor må forventes at debutere i Hernings kamp mod Rungsted på fredag aften. 

Pulkkinen er naturligvis også klar til at spille Metal Final4 i Aalborg 18.-19. februar, hvor han får sin første chance for at vinde en medalje med midtjyderne. 


Odense Bulldogs ansætter ny kommerciel chef OPTAKT: Esbjerg Energy-Rungsted Seier Capital