Kampstart 19:00 i Nordjyske Bank Arena

Match i aften i Frederikshavn, der er ganske vigtig for begge mandskaber. 

Hjemmeholdet har fået nylig optimisme ind på holdet med 5-1-sejren over Rungsted fra søndag aften og vinder Frederikshavn i aften over gæsterne fra Vojens, så er der mulighed for at rykke i nærheden af Herlev på sjettepladsen. 

Der var meget, der "spillede" for White Hawks i matchen mod Rungsted, ikke mindst en Christopher Frederiksen, der var fuldstændig dominerende og var i hopla.

Men White Hawks var også uden Aleksander Bumagin og Jesper Jensen og har nu også mistet Aleksi Halme til en karantæne, så det er et decimeret mandskab - i hvert fald på nøglespillere - som nordjyderne disker op med. 

SønderjyskE kommer også som et "såret dyr" og en trup med mange skader. Men faktisk spillede SønderjyskE trods skaderne fornuftigt i Rungsted fredag aften. 

- Frederikshavn tankede selvtillid, da de søndag slog Rungsted – her viste de at de er farlige i både over- og undertal. Begge mandskaber er desværre ramt af skader, men vi spiller med dem vi har til rådighed og heldigvis virker det til at der er flere, der snart er tilbage. Vi skal ud og finde den vilje og arbejdsmoral, som vi blandt andet viste herhjemme mod Esbjerg, siger Mario Simioni, SønderjyskE-træner, til klubbens hjemmeside. 

- I søndags i Rungsted var vi bedst i spillet fem mod fem, og det skal vi også tage med til kampen, men ellers er nøgleordet til tirsdagens opgør nok “vilje” eller “viljen til sejr”, lyder det fra cheftræner Mario Simioni.

Det forventer vi: Et taktisk slag, hvor individuel kvalitet kommer til at afgøre. Er der lidt mere af den slags hos SønderjyskE i aften?

Historikken: Det har der i hvert fald været i de øvrige opgør. SønderjyskE har haft godt fat i Frederikshavn i løbet af sæsonen. De lyseblå har en målscore på 21-6 og 14 af 15 mulige point mod White Hawks i indeværende sæson.

Hold øje med: Naturligvis Christopher Frederiksen, der diskede op med en regulær storkamp og var involveret i alt, hvad Frederikshavn leverede mod Rungsted. SønderjyskE's Charlie Combs kan være en af de spillere, der bryder mønstre og flår White Hawks' forsvar op i aften.

Statistikken: Samme Combs er næstmest skydende i Metal Ligaen med 299 forsøg. Frederikshavns afslutter nummer et, Aleksi Halme, sidder ude med karantæne og vi griber til Christopher Frederiksen, der har skudt 221 gange for White Hawks. 

Skader/karantæner: Aleksi Halme ude med karantæne, mens vi næppe heller skal forvente Jesper Jensen eller Aleksander Bumagin med i aften. SønderjyskE manglede Rasmus Lyø, Nicolai Bryhnisveen, Victor Björkung, Nikolaj Krag-Christensen, Gabriel Desjardins, Cam Spiro og Steffen Frank mod Rungsted. Sidstnævnte er tilbage efter overstået karantæne. 


White Hawks vandt med ild i øjnene TO SPILLEDAGES KARANTÆNE til Aleksi Halme, Frederikshavn White Hawks