Kampstart 15:00 i Nordjyske Bank Arena

Sikke en uge det kan blive for Frederikshavn, der foreløbig har hentet seks point mod Odense og Rungsted uden de store problemer.

Det skal siges, at både fynboer og nordsjællændere er mødt op i noget vingeskudt forfatning, men det er en kunst at hente sejre, og det har Frederikshavn mestret ganske fornuftigt i løbet af ugen. 

I dag kommer Rødovre så på besøg, og Mighty Bulls kommer også i en noget presset, men måske også revanchelysten, forfatning. Det blev 1-9 mod Aalborg i midtugen og oveni 0-6'eren i Odense sidste uge var det altså endnu en afklapsning, der er lige stor nok til at det er sjovt. 

- Det er klart, at vi selvfølgelig ikke er stolte over kampen mod Aalborg forleden. Vi spillede egentlig ok i de to første periode, men i den sidste gik vi helt ned. Det må ikke ske, og det skal vi forsøge at rette op på mod Frederikshavn. Vi må kigge indad og arbejde stenhårdt for at lykkes, siger Rødovre-træner Thor Dresler i Frederikshavns kampprogram op til kampen.

Rødovres mange imports startede glimrende i sæsonen, men en spiller som Ryan Lowney mangler stadig at bevise, at han er så skarp og lovende, som i de første kampe. Det samme gælder Brendan Harms og flere af de andre nye folk hos tyrene.

Frederikshavn havde en god kamp af Jesper Jensen mod Rungsted, og kan landsholdsspilleren komme i gang, er der ikke grænser for hans potentiale. 

Hold øje med: Også Lucas Andersen fik (selvfølgelig) scoret mod Rungsted og har foreløbig gang i en supersæson. 7+3 hidtil. Hos Rødovre skal man måske sætte sin lid til svenskerne Lundgren og Persson, der skal bære holdet opad efter en skidt midtugekamp.

Det forventer vi: At Rødovre får det svært og bliver sat under pres fra start. White Hawks vil formentlig prøve at angribe gæsterne på selvtilliden og score et hurtigt mål, der kan ryste Mighty Bulls-holdet yderligere. Rødovre skal bare have ro på og en god første periode, så er Mighty Bulls-mandskabet ikke dårligere end at det kan give pote i point.

De indbyrdes kampe: De to hold nåede fire kampe i sidste sæson. Frederikshavn vandt de tre. To blev aflyst af Coronakrisen.

Skader/karantæner: Rødovre uden Kaels og Carlsen i de seneste kampe, mens Frederikshavn pt. spiller uden Mads Larsen, Mikkel Bertelsen og Alex Bumagin. 

Statistikken: Rødovre har været på udebane i tre kampe i indeværende sæson og tabt med samlet 3-12 og med nul point. Bliver det ændret i eftermiddag?


VIDEO: Se målene kampen mellem Aalborg og Esbjerg Målfest og stegt flæsk i Gigantium Isarena