Kampstart 19:00 i Nordjyske Bank Arena

Ganske kuriøst faktum. I to kampe og/eller 120 minutters ishockey har Rødovre endnu ikke scoret mod Frederikshavn White Hawks i indeværende sæson. 

Frederikshavn har vundet 3-0 i Rødovre og 1-0 på hjemmebane, så derfor er første skridt på agendaen for Rødovre i aften i Nordjyske Bank Arena ganske enkelt at få scoret mål. 

Om det er på Tadeas Galansky, Samuel Jukuri eller Aphiwat Sengthaisong vides endnu ikke, men formentlig er det en af de to førstnævnte, Rødovre i aften skal udfordre.

Da de to hold senest tørnede sammen, var det faktisk Rødovre, der var spillemæssigt bedst, men Frederikshavn, der scorede målene i Rødovre Centrum Arena. 

 Hvis vi kan holde buret rent igen, ser det godt ud. Men det bliver nok tæt. Rødovre er et defensivt hold med en god målmand, så det gælder om at udnytte chancerne, når de kommer, siger Frederikshavn-backen Mads Larsen om aftenens match.

Historikken: Rødovre har det vanskeligt i Nordjyske Bank Arena i disse tider. De seneste fire kampe i Frederikshavn mellem de to hold har givet 11 point til nordjyderne. 

Statistikken: Selv om Dane Fox har haft problemer med sin disciplin, skal man ikke undervurdere ham. Han står altså med 17 point (6+11) hidtil i sæsonen. Rødovres topscorer er Steffen Klarskov, der lige nøjagtig ikke kniber sig ind i top 20 (han er nummer 21) med sine 13 point. 

Skader/karantæner: Vi nulstiller og afventer her efter landsholdspausen, men de store spørgsmålstegn er naturligvis om Virtala-brødrene er "fuldtallige", ligesom målmandssituationen i Frederikshavn også er interessant. 

Hold øje med: Rødovres back Nick Crawford var formidabel lige før pausen i kampene mod Herlev, og har været et yderst positivt islæt for Mighty Bulls i indeværende. Frederikshavns Christopher Frederiksen kommer med ny rød-hvid energi efter debut på landsholdet i weekenden. 

Det forventer vi: To stærke defensive hold, når det falder over dem. En kamp med få mål, hvor første mål sagtens kan blive af højeste vigtighed. 


OPTAKT: Herlev Eagles-Esbjerg Energy Juuso Pulli forlænger med Rungsted Seier Capital