Kampstart 19:00 i Nordjyske Bank Arena

Både Frederikshavn og Rungsted fik Aalborgs øjeblikkelige topform at føle i sidste uge.

Rungsted tabte 2-6 tirsdag aften i Bentax Isarena, mens Frederikshavn førte 4-1, men tabte 4-7 fredag aften hjemme i Nordjyske Bank Arena. Det var kulminationen på en skidt defensiv uge for Frederikshavn, der begyndte med 1-6 i Esbjerg. 

- Vi skal klart være mere hårde i egen zone. Backerne skal være mere på, men det er ikke kun dem. Det gælder også os forwards. Vi skal også være bedre med tilbage, sagde White Hawks-forwarden Lucas Andersen efter matchen mod Aalborg fredag aften.

Det var Frederikshavns tredje nederlag på stribe.

Rungsted tabte som skrevet i Aalborg tirsdag aften, men nordsjællænderne har trods alt stadig et godt greb i toppen og "komplekset" mod Pirates er et kapital for sig for Rungsted, der dog har spillet en anelse "ujævnt" på det seneste. 

Det udvisker dog ikke indtrykket af, at Rungsted må være favorit i aften mod et White Hawks-hold, der uden tre topangribere spiller i noget fortyndet udgave for øjeblikket.

Det forventer vi: At Rungsted kommer til at skabe kampen mod et Frederikshavn-hold, der først og fremmest kommer til at fokusere på ikke at lukke for mange mål ind.

Hold øje med: Rasmus Andersson har - i skyggen af mange andre mere profilerede spillere - skudt sig højt op på topscorerlisten og er en "skjult nøglespiller" for Rungsted. En virkelig dygtig målscorer. Hos Frederikshavn skal backerne Kyle Hope og Brock Beukeboom trække mange vigtige minutter i defensiven i aften.

Statistikken: Frederikshavn har lukket seks mål ind i gennemsnit i de seneste tre kampe - den "blødning" skal stoppes i aften mod et Rungsted-hold, der har tabt tre af de fem seneste udekampe.

Historikken: De to hold har spillet en enkelt kamp i sæsonen. I Rungsted vandt hjemmeholdet 4-1 over Frederikshavn, og så aflyste nedlukningen af Nordjylland den anden planlagte match.

Skader/karantæner: Bumagin og Shugg er ude for Frederikshavn, mens Rungsted senest manglede Mathias L. Hansen, William Nistrup og Joachim Holten Møller. 


White Hawks: Folkes er rejst hjem, Rubins spiller sin sidste kamp i aften STREAM: Rødovre Mighty Bulls-Odense Bulldogs