Yderligere to spillere forlader Frederikshavn, der efterhånden er noget decimeret i truppen

Frederikshavn stiller i aften op uden Liam Folkes, der er rejst tilbage til Nordamerika, og når kampen i aften mod Rungsted er afsluttet, er det også sikkert også vist, at lettiske Kristians Rubins sætter kurs over Atlanten.

Begge skal de forfølge mulighederne for kontrakter i det nordamerikanske system, som det hele tiden har været planlagt. Det skriver White Hawks i en pressemeddelelse, der lyder således:

Kristians spiller i aften afskedskamp for White Hawks, når vi møder Rungsted i Nordjyske Bank Arena. Allerede i morgen flyver Kristians Rubins til Toronto, hvor han er blevet kaldt hjem til NHL klubben Toronto Maple Leafs. 20 kampe blev det til for White Hawks, og vi fik i de kampe set store prøver på Rubins store kvaliteter.

Efter 14 kampe i White Hawks trøjen, er det samtidig blevet besluttet at stoppe samarbejdet med Liam Folkes, som desværre aldrig rigtig indfriede forventninger. Trods dette, har det været en god låneaftale for begge parter, og Liam har været et godt bekendtskab.

Vi takker dem begge for indsatsen i Frederikshavn White Hawks, og ønsker dem stort held og lykke i fremtiden.

Til orientering sonderer vi spillermarkedet for afløsninger, men vi bruger den tid som er nødvendig for at tilføje forstærkninger til holdet.

 

 


Suveræn Rungsted sejr, mod vingeskudte høge OPTAKT: Frederikshavn White Hawks-Rungsted Seier Capital