Kampstart 20:15 i Nordjyske Bank Arena

Frederikshavn White Hawks har lynhurtig mulighed for revanche, når det gælder den anden match på et par dage mellem nordjyderne og de forsvarende mestre fra Rungsted. 

Tirsdag aften vandt Rungsted med sikre og ganske fortjente 4-1 efter en glimrende kamp, hvor Rungsted var mere effektive og gennemgående bedre spillede over 60 minutter end gæsterne. 

- Der er ingen tvivl om, at vi har haft et vanskeligt efterår, men vi arbejder hårdt på at blive bedre og mere konsekvente i vores spil og arbejder hårdt på at udvikle os. Vi kender efterhånden Frederikshavns og Jari Pasanens spillestil så godt, at vi ved, hvad de kommer med. Vi ved, hvordan de gerne vil spille, og så bliver det ellers vores opgave at dæmme op for deres styrker, siger Rungsted-træner Erik Hjalmarsson i Frederikshavns kampprogram op til matchen i aften. 

Spændende om der er nye træk fra de to trænere i aften, specielt Pasanen er måske tilbøjelig til at møblere om på sit mandskab. 

Skader/karantæner: White Hawks var uden Oliver Anker Christensen og måtte se Eemeli Räsänen udgå i løbet af kampen. Finnen er måske den vanskeligste spiller for Frederikshavn at undvære. Rungsted spiller stadig uden Nichlas Hardt og Sebastian Bergholt, ligesom André Pison udgik af kampen i tirsdag. 

De indbyrdes kampe: Efter to White Hawks-sejre i de første opgør, var det Rungsteds første sejr over nordjyderne i indeværende sæson. Var det et vendepunkt for de danske mestre. 

Statistikken: Frederikshavn ude og hjemme efter landsholdspausen har været et hold med to forskellige ansigter. To gode kampe hjemme, tre dårlige indsatser ude. Fortsætter trenden i aften?

Det forventer vi: Et langt mere intenst Frederikshavn-mandskab, der må komme med ALT i aften for at vende bøtten efter tirsdagens lidt pauvre omgang. Spændende om Rungsted langt om længe finder ind i en rytme, der går over længere tid.

Hold øje med: Hos Rungsted er det formentlig med størst mulige tilfredshed, at Erik Hjalmarsson noterer sig ni forskellige spillere på kamprapporten på de tre første mål. Hos Frederikshavn venter man på, at Jesper Jensen får skudt sig så meget i gang, at han igen bliver den topspiller i Metal Ligaen, som han var i sidste sæson.

 


Rungsted hentede to point i Vendsyssel SKARPE SKUD: BILLEDER FRA Herlev-SønderjyskE