Kampstart 19:00 i Spar Nord Arena

Det er den første af de sidste chancer for et heroisk kæmpende Herlev-mandskab, der i aften møder op til kampen mod Aalborg med 0-3 i bagagen og et virkelig ærgerligt nederlag fra kamp tre i taskerne.

Herlev førte 2-0 efter en flot første periode, blev presset ned, Aalborg udlignede og seks sekunder før tid leverede George Sørensen en formidabel redning på Matthias Asperups forsøg. 

Og så endte det hele altså med Tobias Ladehoffs afgørelse dybt inde i en lang ishockeyaften i Aalborg.

Derefter skulle Herlev-spillerne ud på en gedigen bustur og har nu haft kort tid til at restituere inden i aften. Odds er ikke helt med Eagles før kamp fire, men til gengæld vil bølger af sympati og opbakning strømme ned over hjemmeholdet fra tribunerne. 

Det er der ingen tvivl om, og det er måske i virkeligheden gejsten fra Ørneborgen, der skal bære Herlev videre til kamp fem i aften.

Aalborg kommer med selvtillid og Tobias Ladehoff sagde efter kampen mandag, at målet med sikkerhed var at få lukket serien i Herlev i aften. 

Pirates har stadig langt de fleste spillere til rådighed i forhold til at holde fire kæder i gang, og det var den store forskel på holdene i Sparekassen Danmark Isarena for et par dage.

Det forventer vi: Kan Herlev stå for presset og Aalborgs fire kæder, der bare ruller på? Det er det helt store spørgsmål inden i aften. 

Hold øje med: Tobias Ladehoff kommer med stor selvtillid efter det afgørende mål for nylig. En Ladehoff med selvtillid betyder ofte ekstra scoringer fra den målfarlige aalborgenser. Hos Herlev er vi naturligvis nødt til at kigge efter Lukas Horak, der får ekstremt meget at arbejde med i aften igen.

Statistikken: Aalborg skød hele 109 gange mod Herlev i mandags. 48 skud ramte målet. Herlev skød 41 gange og ramte Sørensens bur 21 gange. 

Historikken: Aalborg spiller for sin tredje finaleserie på stribe, mens Herlev uanset udfaldet i aften og i resten af sæsonen opnår sin bedste placering siden fjerdepladsen i 1991. 

Skader/karantæner: Aalborg manglede Mikkel Højbjerg, men kunne sætte Emil Marcussen ind i stedet som 13. forward. Herlevs backlinje manglede Daniel Baastrup, Jesper Alasaari, Philip Alftberg og Mikkel Skjellerup og det sætter efterhånden sine spor. Fremme manglede Peter Lauritzen, ellers 12 forwards på plads hos Eagles. 


AALBORG I DM-FINALEN efter 5-1-sejr over Herlev HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Esbjerg-Herning