Kampstart 19:00 i Spar Nord Arena

Herlev Eagles fik styr på det defensive spil efter en lang Corona- og landsholdspause og kom faktisk fornuftigt ud af kampene mod SønderjyskE og Rungsted i sidste uge.

Med lidt mere held havde Herlev fået tre-fire point ud af de to kampe, nu blev det til et enkelt og dermed er Eagles altså inde i en fortættet kamp om plads nummer syv og otte i grundspillet.

Det ligner en dyst mellem Eagles, Odense og Rødovre helt frem til 48. spillerunde. 

Offensivt kneb det med afslutningerne og effektiviteten i sidste uge og lige nøjagtig her kan Herlev altså forbedre sig. Bliver Matthias Asperup manden, der kan løse det problem?

Aalborg Pirates tabte et par kampe i sidste uge og efter en lang række af sejre kom nordjyderne altså ned på jorden igen. Det gælder om at komme ind i rytmen igen for Pirates - og det var altså heller ikke SÅ tosset at gå fra 1-4 til 4-4 mod Esbjerg fredag aften, også selv om Energy endte med at vinde. 

Statistikken: Herlev manglede lige det sidste – både mod SønderjyskE og Rungsted. Tre mål i to kampe er lige en tand for lidt. Aalborg lukkede usædvanlig mange mål ind mod Esbjerg. 10 mål i to kampe imod er over normalen.

Historikken: Dobbeltopgør mellem de to hold i dag og søndag. Sidste sæsons opgør endte med 12 point til Aalborg og seks til Herlev. Seneste opgør 6-2 til Herlev i Spar Nord Arena.

Det forventer vi: Herlev spillede to glimrende opgør med et point til følge i sidste uge og lugter blod mod et Aalborg-hold, der for en enkelt gangs skyld kom ud af en uge uden point. Det bliver tæt.

Skader/karantæner: Herlev stadig uden Ruelykke og Vilstrup Olesen. Martin Lefebvre, Martin Højbjerg, Jonathan Brinkman og Daniel Madsen (karantæne) var ude for Aalborg.

Hold øje med: Hvem skal score målene for Herlev i aften? Magnus Molge måske? Og finder Aalborg tilbage til den tætte defensiv, der har kendetegnet holdet i hele sæsonen?


OPTAKT; Herning Blue Fox vs. Rungsted Seier Capital OPTAKT: Rødovre Mighty Bulls-SønderjyskE