Kampstart 15:00 i Spar Nord Arena

Denne kamp skulle ikke have været spillet. Men Nordjylland blev åbnet igen torsdag og pludselig dalede en match ned for skøjterne af Herlev og Frederikshavn.

Det er begge hold formentlig glade for.

Det er altid bedst at afgøre tingene på isen og ikke på et Coronaramt skrivebord.

Herlev kommer med stor optimisme og har faktisk spillet tre gode kampe siden den lange Corona- og landsholdpause. Defensivt synes holdet at være fuldstændig stabiliseret og står med blot to mål imod i snit i de senest tre kampe. Har Patric Wener justeret taktisk eller har tilgangen af Matthias Asperup måske gjort holdet en anelse bredere funderet hele vejen rundt?

Nu kommer Mikkel Persson ind fra Rungsted og lægger yderligere pres på de seks spillende backer. Det kan også give pote.

Frederikshavn måtte durk i gang torsdag med at stille sig om, og på den baggrund var det måske forventet, at det blev til nederlag mod Herning. Det var i hvert fald en brat opvågnen, Frederikshavn var udsat for.

- Vi var vi helt klar til at spille fredag, for vi er her for at spille kampe. Vi har egentlig haft en god periode, hvor vi har kunnet træne hver dag. Men det er klart, at lige skal have fundet noget rytme igen, som de andre har af at spille fast, sagde Frederikshavn-målmand Mathias Seldrup efter kampen fredag mod Herning. 

Hold øje med: Joachim Blichfeld scorede for Frederikshavn fredag og kunne sagtens eksplodere en søndag eftermiddag i Herlev. Det samme kunne Matthias Asperup, der stadig i sæsonen mangler at ramme "den der kamp", hvor det hele spiller bas. 

Det forventer vi: En hård og tæt match som det ofte er tilfældet, når de to hold mødes i Herlev. Hjemmeholdet lille favorit på grund af hjemmebanen.

Statistikken: Frederikshavn boks er langt nede i kadence i denne sæson i statistikken, mens Herlevs powerplay såmænd satte 2-1'eren mod Rungsted forleden. 

Historikken: To opgør hidtil i sæsonen. 6-1 til Frederikshavn i Nordjylland og 4-3 til Frederikshavn i Herlev. Tre på stribe i dag for Frederikshavn?

Skader/karantæner: Herlev har stadig været uden Ruelykke og Max Vilstrup det meste af sæsonen, mens Frederikshavn mod Herning stillede uden Åkesson og altså også Frederik Bjerrum, der er færdig i truppen. 


OPTAKT: Odense Bulldogs-Aalborg Pirates BOYSENS LÆKKERI: Noget skulle bevises overfor Galbraith