Kampstart 19:30 i Spar Nord Arena

På den igen for Herlev Eagles og Frederikshavn White Hawks, der så sent som søndag mødtes i Spar Nord Arena.

Her blev det til 3-2 til Herlev, der egentlig var klart det bedste hold mod et White Hawks-mandskab, der ikke rigtig kunne finde fodfæste og rytme på isen i løbet af de 60 minutter.

Mest symbolsk var det, da nordjyderne missede en fem minutters-powerplay, der for alvor kunne have vendt billedet.

Den dræbte Herlev uden de store problemer, og ørnene fortsatte det gode spil tirsdag aften i Vojens, hvor en stærk kollektiv indsats sikrede to point efter overtid mod SønderjyskE.

I aften står Herlev såmænd med muligheden for at rykke forbi Frederikshavn i tabellen, og alene det må være en kæmpe motivation for ørnene, der kommer ind til kampen med otte point i de sidste tre kampe.

Kæden med Molge, Asperup og Jonsson har virkelig fundet farlighed, og man må bare sige, at tilsættet af Matthias Asperup har været lige nøjagtig den indsprøjtning, Herlev har haft brug for.

Skader/karantæner: Hårdt for Frederikshavn, der formentlig kommer til kampen uden Bumagin, Shugg og Mieritz, mens Herlev pt. kun mangler Max Vilstrup Olesen. Mikkel Persson har endnu ikke fået sin debut.

Hold øje med: Alexander Edström har været fremragende for Herlev og har fået mange minutter i defensiven. Frederikshavnernes kæde med Søndergaard, Bertelsen og Topholt var klart den bedste, da White Hawks tabte 3-4 mod Esbjerg. 

Historikken: Frederikshavn vandt de to første kampe 6-1 hjemme og 4-3 i Herlev, men derefter tog Herlev altså revanche og vandt 3-2 på hjemmebane senest. 

Det forventer vi: At Frederikshavn - i svækket tilstand - får en vanskelig aften mod et topmotiveret Herlev-hold, der bare har kunnet se afstanden til bunden vokse på det seneste.

Statistikken: Føromtalte Edström har virkelig is under fødderne for øjeblikket. 28 minutter i Vojens senest. Hos Frederikshavn skød Joachim Blichfeld syv gange mod Esbjerg uden mål. Rammer han i aften?


OPTAKT: Odense Bulldogs-Rødovre Mighty Bulls Rødovre: Callahan-debut må vente et par uger, arbejder stadig på en back