Kampstart 18:00 i Spar Nord Arena

Der er tyvstart på sæsonen i aften i Herlev, hvor hjemmeholdet tager imod Odense Bulldogs. Der er tidlig faceoff - allerede klokken 18 - i Spar Nord Arena. 

Det er revanche for sidste sæsons kvartfinale, som Herlev endte med at vinde med 4-2. Herlev var nummer seks i grundspillet, Odense nummer tre, så derfor var det en overraskelse, at ørnene tog sig til semifinalen. Men det var fuldt fortjent, som Odense-træner Paul Thompson bemærkede det ved Media Day fornylig.

Måske er nederlaget en af grundene til, at stort set hele udlændingestaben - bortset fra Gunars Skvorcovs - er skiftet ud på Fyn. Nye profiler skal ind og levere på Fyn, og direktør Nielsen og træner Thompson har hentet en række markante navne ind. Senest kom Joakim Thelin med over 150 kampe i SHL, hvilket vidner om markant styrke.

Metalligaen.tv: Jesper Schultz er kommentator i Spar Nord Arena 

Herlev kommer også med mange nye ansigter, men her er det i danskerstaben, der er skiftet mest ud. Det skal blive spændende at se, hvordan spillere som Oliver True og Mathias Hansen løfter arven fra folk som Bertelsen og Cubars. I testkampene er det gået fornuftigt for det nye Herlev-hold.

Skader/karantæner: Første kamp i sæsonen og vi ser i aften, hvordan det ser ud med holdopstillingerne. 

Det forventer vi: At de to hold lige skal se hinanden an i første periode og derefter åbner kampen sig stille og roligt op. Odense favorit på papiret grundet den større erfaring i danskerstaben. 

Hold øje med: Joseph Jonsson skal være en af de store "drivere" hos Herlev i den kommende sæson. En af ligaens bedste spillere overhovedet. Hos Odense kommer Jonathan Brinkman fra Rødovre. Rydder han op i sin defensiv forholden, bliver han en klassespiller. 

Historikken: Odense vandt fem af seks kampe i grundspillet i fjor, Herlev vandt fire af seks kampe i kvartfinaleserien. 

Statistikken: Gunars Skvorcovs "vender tilbage" for Odense efter 49 point i 45 grundspilskampe i fjor. Joseph Jonsson stod for 34 point i 48 kampe i grundserien. 

Metalligaen.tv: Jesper Schultz er kommentator i Spar Nord Arena 


Trods stor sæson: Mindre underskud hos Blue Fox SENSATIONELT DANSK POINT mod forsvarende CHL-mestre